Acasă Actualitate Dosarul inamicului public din Balcani a fost preluat de Parchetul General

Dosarul inamicului public din Balcani a fost preluat de Parchetul General

DISTRIBUIȚI


Dosarul cetateanului grec Constantinos Passaris, acuzat ca ar fi autorul dublului asasinat de la casa de schimb valutar -Le Petit Bijou-, a fost preluat de catre Parchetul General care, in colaborare cu IGP, va continua cercetarile. Cazul a fost incredintat procurorilor din cadrul Sectiei de urmarire penala si criminalistica de pe langa Parchetul Curtii Supreme de Justitie.

Masura a fost luata intrucat dosarul este deosebit de complex, avandu-se in vedere si o posibila conexiune cu alte cauze referitoare la infractiuni grave comise pe teritoriul Romaniei. Pana in prezent, ancheta a fost condusa de procurorii din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti, impreuna cu ofiteri din cadrul Politiei Capitalei.

Constantinos Passaris, presupusul asasin al celor doi angajati ai casei de schimb valutar -Le Petit Bijou- din Bucuresti a fost arestat, miercuri, pe o perioada de 30 de zile pentru comiterea infractiunilor de omor deosebit de grav, talharie si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.