Acasă Actualitate Drulă: Ciolacu creşte taxele ca să finanţeze sinecuri

Drulă: Ciolacu creşte taxele ca să finanţeze sinecuri

DISTRIBUIȚI

Preşedintele USR Cătălin Drulă îl acuză pe premierul PSD Marcel Ciolacu că plănuieşte să crească taxele pentru români ca să finanţeze fabricile de sinecuri cum este Agenţia pentru Comerţ Exterior, cu posturi de consilieri economici plătiţi cu 10.000 de dolari pe lună.

„Guvernul Ciolacu face 20 de noi sinecuri cu 10.000 de dolari pe lună printre care ministru consilier la Moscova sau consilier economic la Teheran. La aceste costuri se adaugă decontul chiriilor şi a altor cheltuieli. Iată pentru ce creşte Ciolacu taxele. Trebuie finanţate fabricile de sinecuri. Aceste sinecuri sunt în cadrul unei noi agenţii create de guvernul Ciucă (PNL), în subordinea SGG (condus de PNL). O agenţie pentru Comerţ Exterior cu 250 de posturi (fără cele de demnitari şi consilierii aferenţi) şi un parc auto de 125 de autovehicule.E mai clar acum de ce trebuie impozite mărite?”, scrie Cătălin Drulă.

Preşedintele USR îi cere premierului Ciolacu să oprească de urgenţă această nouă sinecuriadă şi aminteşte că în 2021 USR a încercat să desfiinţeze aceste posturi de consilieri economici care nu au niciun fel de rezultat pentru România.

„În 2021, colegul meu Claudiu Năsui a desfiinţat 40 de posturi care se pregătiseră pentru această reţea, iar pentru asta i s-a făcut plângere penală. Virgil Popescu (PNL) în prima seară când a venit după colegul meu, a semnat direct 30 de ordine de prelungire a sinecurilor, pe care Claudiu Năsui le blocase şi le pregătea pentru desfiinţare. Printre beneficiarii acestor sinecuri se află rude de politicieni PSD şi PNL, consilieri de la cabinete şi altă clientelă de partid. Îi cer premierului Ciolacu să oprească de urgenţă această nouă sinecuriadă. Există limite ale sfidării românilor!”, conchide Drulă.

1 COMENTARIU

  1. pentru tov. drula. in afara de a semnala astfel de fapte mai esti in stare si de altceva ? ca de flecareli dupa 33 de ani se poate observa cu ochiul liber.
    intr-o astfel de situatie fara precedent (iar aceasta degradare o sa continuie dupa spusele mai multor specialisti din domeniul economic), voi astia, (h)alesi, ati incercat sa blocati aceste decizii dezastruoase in defavoarrea cetatenilor ?
    apropo, ce mai fac „marii sfatuitori”, acum, dupa pandemie: tov. ludovic orban, tov. florin catu-vasile, tov. marcel vela… se mai aude ceva de anchetele din pandemie????????????? …asta este ! la loc comanda !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.