Acasă Actualitate Un copil de 5 ani din Fetești a plecat cu trenul singur...

Un copil de 5 ani din Fetești a plecat cu trenul singur la mare

DISTRIBUIȚI

Un copil de 5 ani a fost găsit de poliţişti într-un tren care circula pe ruta Bucureşti – Constanţa, minorul afirmând că a plecat de acasă fără a îşi anunţa părinţii, cu intenţia de a ajunge la plajă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, luni, că poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa – Biroul Siguranţă Publică şi Protecţia Călătorilor, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în trenul IR 1928 Bucureşti – Constanţa, au identificat un minor, de 5 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, care era lipsit de supravegherea unui adult.

„Acesta a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu, în ziua respectivă, fără a-şi anunţa părinţii, cu intenţia de a ajunge în judeţul Constanţa, la plajă. Minorul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp şi a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Au fost sesizaţi specialişti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, copilul fiind internat în Centrul de primire minori în regim de urgenţă Aluniş Constanţa

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.