Acasă Actualitate Elena Udrea, atacata murdar de oamenii lui Soros si Vintu

Elena Udrea, atacata murdar de oamenii lui Soros si Vintu

DISTRIBUIȚI

Detractorii de serviciu ai Romaniei, Alina Mungiu si Dan Tapalaga, isi exhiba frustrarile pe plan european lovind prin ricoseu la Traian Basescu

Innebunita de furie ca nu a reusit sa se infliltreze pe listele PD-L la europarlamentare, ca sa actioneze impotriva Romaniei chiar de la Bruxelles si Strasbourg, Alina Mungiu, frustratul personaj cu origini sovietice, care poarta si prenumele Tatiana si numele sotului sau de forma, Pipiddi, o ataca din nou pe Elena Udrea, dupa ce si-a consumat o parte din munitia otravita pe Elena Basescu, fiica presedintelui. Impostoarea care a confiscat numele Societatii Academice Romane pentru un ONG de buzunar a reusit sa-si arunce tentaculele in presa occidentala, care, super-profesionista, nu s-a obosit sa solicite si pozitia celei atacate. Politoloaga lui Soros este secondata de deontologul de buzunar al lui Vintu, Dan Tapalaga, interlocutor-spalator al mogulului de Delta si un detractor visceral al Elenei Basescu in perioada alegerilor europarlamentare. Cei doi recidivisti in civil au gasit un nou prilej de exhibitionism european prin atacarea triviala a Elenei Udrea.
Este vorba despre un articol aparut in gazeta de la Bruxelles EUobserver (Controversial minister to oversee EU funds in Romania), reverberat de agenția UPI  (Controversial Romania pick alarms EU – care preia din EUobserver) și articolul din Sunday Times  ( Yes, minister, you have a big portfolio – o ciorba amestecata din cele doua articole, reincalzita dupa cinci zile de la fabricarea "stirii").
Mass-media românească mogulizata nu a catadicsit să redea integral dreptul la replica al ministrului, publicând doar fragmente și interpretari proprii ale mesajului original, observa independentii on-line.
Câteva observații se impun, atrage atentia blogul Prioritate de Dreapta: articolul din EUobserver a fost scris de Valentina Pop, aceeași jurnalista care a mai scris la fostul Cotidianul si la Romania libera – ziare aflate sub influenta grupurilor din siajul lui Soros, la cel din urma prestand si Alina Tatiana Mungiu Pippidi; agenția UPI face parte din holdingul News World Communications, proprietate a lui Sun Myung Moon, coreean, "pastorul-șef" al sectei "Bisericii Unificării"; iar Sunday Times este proprietatea controversatului magnat media Rupert Murdock, conectat la grupurile mafiote patronate de Soros si Mark Rich. Autorul articolului din Times, un anume Bojan Pancevski, este de fapt corespondent de Bruxelles, locatie unde a interactionat amiabil cu Valentina Pop, pe care o regasim intr-unul din nenumaratele apeluri ale "intelectualilor", printre listacii de profesie, chiar alaturi de sotul de forma al Alinei Mungiu, Andrei Pippidi.
Prezentam in continuare dreptul la replica al ministrului Elena Udrea ignorat sau ridiculizat de presa oligarhilor Vintu-Voiculescu-Patriciu. 
 
Colportoarea Mungiu

“Cele trei articole la care fac referire sunt: “Controversial minister to oversee EU funds in Romania”, publicat in 22.12.2009 in EUobserver; “Controversial Romania pick alarms EU”, publicat in 23.12.2009 de agentia UPI; “Yes, minister, you have a big portfolio” publicat in 27.12.2009 de The Sunday Times.
Articolele au cel puțin un punct comun, și anume declarații ale Alinei Mungiu-Pippidi, prin care aceasta apreciază drept scandaloasă desemnarea mea ca ministru al dezvoltării regionale și turismului. Tot doamna Mungiu-Pippidi face afirmații calomnioase legate de afacerile soțului meu și, în acest context, de relația mea cu președintele României.
Este regretabil ca domnia sa, din poziția pe care o deține, să transforme o vendetă personală în subiect al unor știri ce afectează nu doar imaginea mea, ci și a României la nivel internațional. Pe această cale, îi cer doamnei Mungiu-Pippidi să nu abdice de la standardele academice care au consacrat-o, să lase la o parte resentimentele pe care le are față de mine și, atunci când face aprecieri la adresa activității mele publice, să se raporteze la fapte reale, nu la zvonuri fără niciun suport.
Precizez că soțul meu nu a avut niciun fel de avantaje pe seama funcțiilor publice pe care le-am deținut și că nu a avut niciodată acces privilegiat la fonduri publice, în ciuda afirmațiilor din articolele amintite.
Referitor la acuzațiile formulate la adresa mea de comisia alcătuită din parlamentari ai opoziției, este deja de notorietate că procurorii au infirmat respectivele acuzații, dispunând neînceperea urmăririi mele penale. Subliniez și că niciodată nu am fost acuzată de fapte de corupție, așa cum eronat se afirmă în articolele menționate mai sus. Nici chiar comisia Orban nu a făcut astfel de acuzații.
În ceea ce privește gestionarea fondurilor europene, cu bună credință și cu profesionalism am făcut deja acest exercițiu în calitate de ministru al turismului. Am reușit o rată bună de contractare și de absorbție în domeniul major de intervenție 5.3 din Programul Operațional Regional ”Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică”, Ministerul Turismului fiind organism intermediar de implementare a programelor pe acest domeniu.
De asemenea, menționez că nu am pozat niciodată în lenjerie intimă (in Times se afirma ca "a pozat in bikini" – nota red) și am fost surprinsă să constat că presa română a preluat astfel de informații, deși se știe foarte clar că este vorba de o minciună.
Având în vedere cele de mai sus, solicit tuturor redacțiilor românești care au preluat informații eronate din presa internațională să le corecteze și să publice punctul meu de vedere.
Nu visez un tratament preferențial din partea presei române, doresc doar echidistanță și obiectivitate în relatarea aspectelor legate de acțiunile mele care vizează interesul public. Cer, așadar, presei române, să fie la fel de exigentă cu ea însăși pe cât este de exigentă cu ministrul dezvoltării regionale și turismului.
Vă informez pe această cale că m-am adresat cu un drept la replică  redacțiilor EUobserver, UPI și The Sunday Times”, semnează Elena Udrea, Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.