Acasă Actualitate Elena Udrea dusă la spital din penitenciar

Elena Udrea dusă la spital din penitenciar

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru Elena Udrea ar fi ajuns în această dimineață la Spitalul de Urgență din Ploiești cu o ambulanță, după ce a acuzat amețeli în curtea închisorii. Ea s-ar afla momentan în grija medicilor, fiind supusă unor investigații.

Elena Udrea execută o pdeapsă de 6 ani de închisoare, decizia de condamnare venind cu jumătate de an înainte de dezlegarea Înaltei Curți privind prescripția. Dacă procesul ar fi fost prelungit cu jumătate de an, Elena Udrea ar fi scăpat de executare pedepsei prin prescripția răspunderii penale.

Udrea suferă puternic din cauza despărțirii de fetița sa de patru ani.

1 COMENTARIU

  1. Nuti a facut tot posibilul pentru ca sa scape de puscarie,inca de la prima decizie de condamnare a fugit in Costa Rica unde cat a stat acolo a nascut si un copil cu intentia sa se foloseasca de fiinta aia nevinovata la proces,lucru pe cere la si facut,apoi in ziua in care a fost condamnata definitiv ea in loc sa fie in sala de judecata sa se apere(daca era asa nevinovata cum a spus mereu) a fugit in Bulgaria incercand se fenteze statul Roman si sa scape de puscarie iar acum cand a vazut ca a pierdut si ultima cale de atac impotriva sentintei de condamnare a dat ochi peste cap si a ajuns in spital, eu nu cred.ca este bolnava ci doar s-a ofticat pentru ca a pierdut si ultima sansa sa scape de puscarie;poate ii promisese cineva cu nume greu in Romania ca o scapa numai sa isi tina gura sa nu inceapa hora infractorilor cu gulere albe prin tribunale daca Nuti toarna tot,cine stie ?.
    Oricum dupa cum scria presa Elena Udrea a scapat de un dosar mai greu decat asta nu pentru ca nu a comis fapta ci pentru ca justitia asta rea dupa pererea ei ia tot amanat judecarea faptei pana cand respectiva fapta s-a prescris,caci justitia din Romania nu este ca cea din U.S.A.sau alte tari dezvoltate ale lumi unde daca cineva aduce vreun prejudiciu statului indiferent cum acelei persoane nu i se prescrie fapta nici dupa 100 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.