Home Actualitate Exclusiv: Disperat de condițiile din arest, Andrew Tate și-a amintit că are...

Exclusiv: Disperat de condițiile din arest, Andrew Tate și-a amintit că are nevoie de o biopsie la spital

DISTRIBUIŢI

Condițiile din arestul Capitalei sunt crunte pentru oricine trece pragul „Beciului Domnesc”. Nici pentru frații Tate situația nu e suportabilă. Chiar presa internațională a relatat că cei doi stau cu gândaci și comportamentul e degradant printre prizonieri 

Disperat de condițiile din celulă și cum contestația la arestul preventiv se judecă abia pe 10 ianuarie, Andrew Tate și-a amintit că are un nodul pulmonar de etiologie necunoscută și vineri, pe 6 ianuarie, la ora 10 dimineață, însoțit de polițiști în civil a părăsit arestul Poliției Capitalei spre a fi consultat la un spital bucureștean.

Andrew Tate a solicitat polițiștilor de la locul de deținere transportul la un spital pentru a-i fi extras nodulul din plămân și efectuarea unei biopsii care presupune analiza microscopică realizată de către un medic anatomopatolog și nu-i poate fi refuzat accesul la serviciile medicale. Citește și Frații Tate au primit mandate. Ce îi așteaptă în penitenciar: „doi te țin și al treilea te violează”

Tate speră astfel să stea în spital și nu în arest, desigur într-o rezervă, după modelul altor infractori celebri: Cristi Borcea, Sorin Oprescu, Omar Hayssam ș.a.

Toată procedura presupune o internare de o săptămână pentru analize înaintea intervenției și minim două săptămâni după extragerea nodului în funcție de tipul nodulului.

Statisticile arată că 50-60% dintre nodulii pulmonari nu sunt maligni (cancer).

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că situația se va clarifica după data de 10 ianuarie când se va judeca contestația la arestul preventiv.

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.