Acasă Actualitate Falsul chirurg italian a fost prins la Curtici când încerca să părăsească...

Falsul chirurg italian a fost prins la Curtici când încerca să părăsească România

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune.

În data de 6.02.2019, ora 6.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia Bucureşti – Budapesta, numitul Matteo Politi, în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înşelăciune.

Cetăţeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Doctorul” Matthew Mode, pe numele său adevărat Matteo Politi, a efectuat mai multe operații estetice în spitale private din România, a dezvăluit marți Libertatea. Autoritățile s-au sesizat în cazul bărbatului cu doar 8 clase și de meserie parcagiu. El s-a folosit doar de un aviz de la Direcţia de Sănătate Publică și de promisiunea că va aduce celelalte avize necesare, de la Colegiul Medicilor (CMR) şi Ministerul Sănătăţii. Așa a ajuns să fie cunoscut drept chirurg plastician în București, deși el fusese condamnat în Italia la închisoare pentru o infracțiune similară: a furat identitatea unui doctor cardiolog.

2 COMENTARII

  1. Unde a fost „Asociatia „Nationala” pentru protectia paientilor”? Pai nicaieri, pentru ca nu are aviz de functionare si nici baza legala intru-cat nu este inregistrata. Italianul o fi luat si Spaga?… Repede, faceti o ancheta!… Tara de retrograzi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.