Acasă Actualitate Pintea despre falsul chirurg: „poate era un talent nativ”

Pintea despre falsul chirurg: „poate era un talent nativ”

DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a explicat, miercuri, motivele care au stat la baza eliberării parafei DSP pentru falsul medic italian. Potrivit ministrului, funcţionara a justificat că a dat parafa „din milă”. Matteo Politi a fost prins astăzi în timp ce încerca să fugă din ţară.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţiia relatat, într-o intervenţie la Europa FM: „Ştiţi care a fost replica funcţionarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru? Din milă – aşa a răspuns! N-am înţeles de cine i-a fost milă şi cine i-a indus această milă. Vreau mai întâi să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operaţie, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ…”.

Declarația integrală a Sorinei Pintea o puteți asculta pe europafm.ro

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţă că parafa chirurgului fals italian a fost eliberată în data de 23 martie 2018 de Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicala, precizând că a fost demarată o anchetă internă privin verificarea modului în care a fost eliberată iar funcţionarul public menţionat a fost mutat disciplinar, urmând ca până la finalizarea cercetării să-şi desfăşoare activitatea în cadrul altui compartiment.

Doctorul” Matthew Mode, pe numele său adevărat Matteo Politi, a efectuat mai multe operații estetice în spitale private din România, a dezvăluit marți Libertatea. Autoritățile s-au sesizat în cazul bărbatului cu doar 8 clase și de meserie parcagiu. El s-a folosit doar de un aviz de la Direcţia de Sănătate Publică și de promisiunea că va aduce celelalte avize necesare, de la Colegiul Medicilor (CMR) şi Ministerul Sănătăţii. Așa a ajuns să fie cunoscut drept chirurg plastician în București, deși el fusese condamnat în Italia la închisoare pentru o infracțiune similară: a furat identitatea unui doctor cardiolog.

 

4 COMENTARII

  1. .._”Doar una din multele si multiplele fatete ale Imposturii”_, de partid..Asa cred si consider eu ca poate fi apreciata declaratia publica facuta de doamna ministru Pintea, si nu odata atentie mare, legat de faptul acea functionara de la DSP i-ar fi dat excrocului parafa doar din „mila”. Ca daca aceasta afirmatie ar fi venit din gura altcuiva, adica nu de la un oficial cu rang inalt sau doar de la impricinata atunci nu cred ca ar fi fost o tragedie, dar cind tuuuu ca ministra cu vechime-expierenta si notorietate atit in partid cit si pe plan profesional afirmi permanent acest lucru, practic nu faci altceva decit sa ii iei partea si apararea celei femei, iar noi ce putem sa intelegem si cum putem interpereta acest lucru ??..Cum stimata domna??….”Astia chiar ne cred TIMPITI pe toti”..vorba cuiva !….Decit intr-un singur mod, de fapt doua. Aceea ca „doamna” care ia facilitat practic excrocului dreptul de a practica chirurgia este in mod sigur PILA_cuiva din PSD cel probabil, si respectiv sa primit si o_SPAGA~grasa si pe masura de la respectivul „medic” Italian, ca doar e inca la moda si un trend national….Da stimata doamna ministru Pintea. Asta este~PuruL~adevar, si nu inteleg de ce nu aveti decenta dar si eleganta specifica unei doamne de talia dvs. si Argeleanca asa si printre altele, de a recunoste acest lucru in mod franc si sa o spuneti direct_:..”Este pila lu’ cutare sau cutare Maare din partid si sa primit si o Spaguta babana, dar vom remedia situatia in sensul ca vom face cercetari incluisv de natura penala daca se va dovedi ca asa au decurs evenimentele”….Da domana Pintea ?..Veti proceda, probabil, si asa~___~????

  2. Sorino ce ai fi vrut sa iti raspunda doamna in loc de mila ca a facut acest lucru fiindca a luat spaga normal ca a bagato pe asta ce a zis ia sa vedem poate sor gasi prosti sa ma creada.Stii vorda aia daca tine tine daca nu macar am incercat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.