Acasă Actualitate Familia de șarlatani: Gabriel Oprea, fiica, ginerele și secretara au rămas fără...

Familia de șarlatani: Gabriel Oprea, fiica, ginerele și secretara au rămas fără titlurile de doctori

DISTRIBUIȚI

Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis vineri, 15 martie, prin vot, retragerea titlurilor de doctor obţinute de 16 persoane la Academia SRI, printre care generalul (r) Dumitru Dumbravă, fostul șef al SPP, generalul Gabriel Naghi, Ana Maria Oprea (Tudor), fiica lui Gabriel Oprea, ginerele lui Gabriel Oprea, Marius Alexandru Tudor și secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu. Este evident că așa o valoare ca generalul izmană nu putea avea decât o secretară cu doctorat.
Gabriel Oprea s-a reîntors în politică și tot mimează onoarea și patriotismul la UNPR.
Șarlatanul Oprea a rămas și el fără titlul de doctor la fel ca Florentin Costel Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Foto:politisti.ro

8 COMENTARII

 1. mos Teaca – generalul !!! oprea , facuse o fabrica de „doftori” .
  vai de capul ei armata cu asa „ginarali” de doua parale, mai adaugati si pe ilie nastase si alti batatori de mingi mai mari sau ai mici, lopatari si alti sportivi.!!!
  Din Panait Istrati, Ciulinii Baraganului: buna tara, rea tocmeala, hut-o-n cur de randuiala !!
  NU CENZURATI !!!

  • Băsescu i-a dat, succesiv, patru grade, de la colonel la general cu trei stele în cinci ani. Răsplată că a plecat de lângă PSD și a format coaliție cu PDL.

 2. NICAIERI IN LUME institutiile militare nu fac doctori . Acestea se ocupa de studii si instruiri in domeniile ,aparari, sigurantei publice si nationale………
  Toti cei care au obtinut titluri de doctor la aceste institutii nu pot avea calitatea de oamnei de stiinta.

 3. Cotifdianul este ziar de informatie sau tabloid? Ce fel de poza este cea cu care ati ilustrat stirea? Iar articolul este semnat cu initiale… Va este frica, baieti?

 4. Stau si ma intreb: ce este un plagiat!?; categoric, intrebare retorica. Plagiatul este un furt, deci o infractiune, si acum vin cu alta intrebare (nu, nu e vorba lui Iordache). Nu se sesizeaza nimeni???

 5. Orice forma de a reproduce un material publicat fara permisiunea detinatorului de proprietate intelectuala (Copyright) este o infractiune, conform unor legi adoptate in mai toate tarile din lume, inclusiv Romania (Legea drepturilor de autor nr. 8/1996). Evaluarea abaterilor de la aceasta lege intra in competenta Oficiului Roman pentru Drepturi de Autor (ORDA). Vezi http://www.contributors.ro/cultura/miracolul-unei-definitii-invizibile-plagiatul/.

  Cateva extrse din Legea drepturilor de autor nr. 8/1996:

  „Art. 141 – – Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 5 ani sau cu amenda de la 2500 lei la 5000 lei fapta persoanei care îsi însuseste, fara drept, calitatea de autor al unei opere […].

  „Art. 145 – (1) Constatarea infractiunilor prevazute în prezenta lege se face de catre structurile specializate ale Inspectoratului General al Politiei Române […].”. Cf. articolului mentionat mai sus, „Aceasta înseamna ca cercetarea penala a infractiunii de plagiat se face de catre Politie sub supravegherea Parchetului, din oficiu (fara plângere prealabila), mai ales în cazurile care au o notorietate publica.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.