Acasă Actualitate Femeia intrată în comă după prăbușirea cortului din sectorul 3 a murit

Femeia intrată în comă după prăbușirea cortului din sectorul 3 a murit

DISTRIBUIȚI

Femeia intrată în comă după ce a fost rănită în urma prăbușirii cortului din sectorul 3 doborât de furtuna de joi după-amiază din București a încetat din viață, vineri, la Spitalul "Sf. Pantelimon", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanți ai unității sanitare.
"Pacienta avea 80 de ani și era la terapie intensivă, cu fractură craniană", au mai spus sursele citate.
Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a anunțat, joi după-amiază, că în urma prăbușirii unui cort din zona străzii Baba Novac, în care era organizat un târg de haine, au fost rănite patru persoane. Una dintre acestea a fost internată în comă la Spitalul "Sfântul Pantelimon".
Oficiali din Poliția Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că polițiștii Secției 12 cercetează un accident de muncă, deoarece una dintre victime era angajată a unei societăți comerciale care avea stand la târgul respectiv.

Cortul prăbușit în zona străzii Baba Novac era amplasat pe un teren privat și avea autorizație de funcționare și aviz urbanistic, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanți ai Primăriei Sectorului 3.
"Cortul a fost amplasat pe un teren privat, de către o firmă privată. Societatea SC Amplus Internațional LTD SRL a obținut avizul de urbanism în data de 18 februarie 2013, cu valabilitate până în 24 iunie 2013, societatea având și autorizație de funcționare", au precizat sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.