Acasă Actualitate Firea adoră corupții: condamnat pentru luare de mită, reangajat la Radet după...

Firea adoră corupții: condamnat pentru luare de mită, reangajat la Radet după eliberarea din penitenciar

DISTRIBUIȚI

In aceasta seara am primit la redactie un apel disperat al unui grup de salariati din RADET care ne anunta ca Ovidiu Gardus, fost director Directia Exploatare si Mentenanta la Radet Bucuresti, condamnat definitiv in februarie 2016 de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie – luare de mita, a fost REANGAJAT la RADET Bucuresti. Deocamdata doar pe postul de inginer, insa are un mediu prielnic sa promoveze repejor.

Si Ion Voicu, fost Director General al Radet Bucuresti, achitat de Curtea de Apel Bucuresti dupa ce primise la instanta de fond o condamnare de 8 ani inchisoare in acelasi dosar, a fost numit la inceputul anului Inginer şef Direcţia Mecano-Energetică, care este echivalent cu postul de director.

Cei doi, alaturi de Dan Mavrodin, fost Director Economic condamnat definitiv in februarie 2016 de Curtea de Apel Bucuresti la 6 ani de inchisoare cu executare, au fost trimisi in judecata de DNA pentru reteaua de coruptie pe care o creasera, arhicunoscuta de salariati, prin care incasau ca mita minim 10% din contracte.

Dupa numirea de catre primarul Gabriela Firea a unui nou om de paie ca administrator, BURGHIU David, persoanele care taie si spanzura cu adevarat in RADET Bucuresti sunt:

1) GÎTLAN Adrian, Director General Adjunct (tehnic – operaţional) — Fiu al unui fost membru din conducere apropiat al lui Ion Voicu, el e cel care l-a promovat pe „unchiul” Voicu pe fostul lui post de Inginer şef Direcţia Mecano-Energetică ramas liber dupa ce a fost numit Director General Adjunct.

2) HARITONOVICI Tania, Director General Adjunct (comercial – dezvoltare) — Chimista din Bacau, orasul natal al Gabrielei Firea, cu care e prietena intima, ea are si meritul de a fi sotia lui Razvan Haritonovici, fostul sef al Astra Asigurari, condamnat definitiv de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de inchisoare pentru complicitate la delapidarea a 8 milioane, fost director in cadrul Bancorex si membru in consiliul de administratie al Companiei Nationale Posta Romana, la devalizarea carora a participat de asemenea, conform informatiilor DIICOT aparute in presa. Pe langa Gabriela Firea in gasca familiei Haritonovici sunt si urmatoarele „celebritati”: Sorin Ovidiu Vintu, Varujan Vosganian, Dan Adamescu.

3) Famiglia UNTEA — UNTEA Virgil (Director Direcţia Termoenergetică), UNTEA George-Adrian (Director Direcţia Mecano-Energetică), UNTEA Cristian (Şef Serviciul Dispecerat General) si alte „neamuri” care nu le poarta numele. Capii is de peste 20 de ani in Radet, evident fara rezultate profesionale notabile. Puteti vedea o mica mostra de cum s-au perindat prin posturi in ultimii 3 ani pe radet.ro la „Foşti membri ai Conducerii RADET Bucureşti”.

Va rugam sa incercati sa OPRITI JAFUL de la Radet Bucuresti, e apelul disperat al salariaților din RADET

10 COMENTARII

 1. Articolul este conceput din initiativa unui grup de persoane frustrate si nu reprezintă punctul de vedere al majoritatii salariaților integri.Recunoastem profesionalismul si realizările persoanelor denigrate in articolul de mai sus.

  • Anonimul care declară că articolul nu reprezintă punctul de vedere al majorităţii, face parte din grupul menţionat de articol… Ar fi interesant să îi aflăm identitatea (să ştim de cine ne ferim spatele)

 2. Pentru posta-ca co-nducerii care a afirmat in 25 aprilie 2018 la 18:33 ca articolul este conceput din initiativa unui grup de persoane frustrate si nu reprezintă punctul de vedere al majoritatii salariaților integri:
  Ma numesc EDITAT, salariata Radet de multi ani si ii cunosc pe toti cei din articol. Nici unu nu sufera de profesionalism.
  Aici nu e vorba de denigrare.
  Voicu, Untea, Gitlan au fost la conducere ANI de zile pe partea TEHNICA si au ZERO realizari. Sistemul e neschimbat si orice abonat poate sa depuna marturie pentru asta.
  Toti acesti inginerasi pirliti care exclusiv pe cale politica au ajuns sefi peste rahatu numit Radet is niste incompetenti care stau in posturi de conducere doar ca sa incaseze salarii astronomice. Si ar vrea ca totul sa continue asa la nesfirsit.
  Cu binecuvintarea madamei primar-sef, se fac toate tertipurile de aminare a restructurarii ca sa se prelungeasca insolventa. Piperea cu firma de avocati piriti ii sustine ca sa incaseze cit mai mult onorariul de 50.000 euro LUNAR pe durata insolventei.

 3. Ion Voicu si clanul Untea asa cum spuneti voi sunt ingineri capabili sa tina RADET ul un mina,sunt capabili si su meseria un single,voi café vorbiti vreti sa le luati locul?aratati-va capacitatea ;o fosta dispecera a RADET-lui Iuliana Soare!

 4. De asta mor angajați RADET, de prea bine , cand muncesc ca in secolul trecut , fără dotări, scule si materiale ? Toți cei care au avansat au plătit posturile in euro si incompetenta conducerilor numite politic au băgat radet-ul in insolventa , iar muncitorii sunt in pragul sărăciei , de 13 ani nu au primit infatia sau vre-o indexare , iar acum au primit 100 de lei net si au rămas fără sporuri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.