Acasă Actualitate Firea anunță că nici măcar ea nu-l vrea pe Pandele președintele României

Firea anunță că nici măcar ea nu-l vrea pe Pandele președintele României

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea a declarat astăzi că își dorește ca social-democrații să trimită în lupta pentru funcția de președinte un candidat cu șanse reale de succes. ”100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul. Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse”, a declarat Firea.
Întrebată explicit dacă ia în calcul o eventuală candidatură pentru alegerile din noiembrie. ”Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a precizat Gabriela Firea.

Acum o lună, Pandele a anunțat că va candida ca independent la prezidențiale după ce a fost înregistrat(AUDIO în articol) amenințându-l pe Marian „Ceaușescu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.