Acasă Actualitate Firea e disperată: Grindeanu vrea dezintegrarea PSD. Dacă se face referendum la...

Firea e disperată: Grindeanu vrea dezintegrarea PSD. Dacă se face referendum la capitală, adio primărie!

DISTRIBUIȚI

Cel mai bun primar pe care l-a avut vreodată omenirea, Gabriela Firea, se dă de ceasul morții pe la televiziuni terifiată că dacă se rupe PSD, voturile stângii se vor împărți iar o dreaptă unita îi va sufla în capitală funcția de primar. Deja se strâng semnături pentru inițierea unui referendum de demitere. Niciun alt primar al capitalei nu a adus traficul în asemenea hal, nici măcar pe vremea lui Videanu când s-au reparat deodată aproape toate bulevardele. Firea a formulat acuzații la adresa premierului joi seară, la TVR, în emisiunea România 9.

„Asta este miza – ruperea PSD, dezintegrarea acestuia. Este miza mai multor persoane, instituții. Domnul Grindeanu joacă un rol, ne-am dat seama toți, și ieri și azi. Ieri a citit de pe trei foi de hârtie în fața noastră, ceea ce este inadmisibi”l,  Firea.

Joi seară, Sorin Grindeanu a precizat că, după ce liderul PSD își dă demisia, va demisiona și el din funcția de prim-ministru.

Declarațiile au venit după ce PSD a hotărât excluderea lui din partid și a anunțat  urmează să depună o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului.

Decizia CExN vine în condiţiile în care premierul Sorin Grindeanu a refuzat să demisioneze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.