Acasă Actualitate Florian Bodog a plagiat masiv în teza sa de doctorat în Științe...

Florian Bodog a plagiat masiv în teza sa de doctorat în Științe Economice

DISTRIBUIȚI

La începutul acestui an, Florina Bodog se disculpa spunând că teza sa de doctorat nu a fost plagiată fiindcă a fost scrisă toată cu mâna.

„Florian Bodog a plagiat masiv in teza de doctorat, lucru la care ma asteptam cand am inceput sa-i caut lucrarea, acum zece luni. Omul nu s-a incurcat cu munti de carti, articole, referate de pe internet si diverse surse, cum au facut altii, care s-au straduit sa mascheze faptul ca au plagiat. Bodog a copiat din trei carti mari si late. Doua din ele sunt scrise de o colega si subordonata de la Facultatea de Medicina din Oradea si de un consilier personal al sau, de la Ministerul Sanatatii.

Vineri am vorbit cu femeia pe care a plagiat-o, Lucia Daina. S-a aratat surprinsa, efectiv nu a stiut cum sa reactioneze la telefon, mi-a spus ca se gandeste ce ar trebui sa faca. Am vorbit si cu consilierul sau personal pe care l-a plagiat, Petru Armean. Acesta a reactionat diferit, el fiind si in comisia care l-a abilitat pe Bogod, desi nu indeplinea criteriile. Stia prea bine ce „inalte” capacitati academice are prietenul sau.

Ieri am aflat ca dupa ce l-am cautat inca de vineri, l-am sunat si i-am dat sms intrebandu-l despre plagiat, Florian Bodog s-a urcat in avion si s-a dus val-vartej la Oradea ca sa „rezolve” problema. Surpriza a venit aseara cand am primit o declaratie halucinanta prin care mi se spunea ca nu el a plagiat, ci acea femeia l-a plagiat pe el. Tot femeia fiind cea care l-a plagiat si pe consilierul sau. A reusit sa o stranga cu usa astfel incat femeia a scris o foaie in care spune ca ea a plagiat „operele” nescrise ale lui Bodog. Halucinant, efectiv halucinant. Cam asta se intampla cand ai o functie de putere si faci ce vrei cu viata unui om!

Draguta incercarea de-a se disculpa, insa Bodog va trebui sa explice alte 50 de pagini plagiate din teza pentru care nu are hartii si declaratii.”, scrie Emilia Șercan pe contul său de Facebook.

Citește ancheta din PRESS ONE.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.