Acasă Actualitate Florin Cîțu i-a spulberat toate speranțele lui Nelu Tătaru

Florin Cîțu i-a spulberat toate speranțele lui Nelu Tătaru

DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu a spus astăzi că așteaptă ca USR PLUS să desemneze un ministru la Sănătate, până atunci el asigurând interimatul.

„Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR PLUS, este un portofoliu care revine USR PLUS. Până atunci voi asigura interimatul și mă voi asigura că lucrurile vor funcționa în mare parte bine”, a spus premierul.

Obscurul Nelu Tătaru a devenit din ce în ce mai penibil, nepierzând nicio ocazie de a se lăuda și de a se propune ministru pe fotoliul de la Sănătate.

În acest timp Dumitru Cornel Vîlcu, profesor universitar la Universitatea Babeș-Bolyai, a creat o petiție prin care le cere copreşedinţilor USR PLUS, Dan Barna și Dacian Ciolos, să o nominalizeze pe dr. Andreea Moldovan – recent demisă din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății – în poziția de ministru al Sănătății, argumentând faptul că ea este un expert în domeniul medical – epidemiologic. Petiția a strâns peste 16.000 de semnături.

Citește și O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pentru funcția de ministru?

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit domnul prim ministru a luat o decizie corecta in acest subiect, evitand sa-l promoveze pe acest Nelu Tataru – un personaj de tipul Agamita Dandabache al politiciii noastre care a dat dovada micimii capacitatii sale profesionale in ceea ce ar fi trebuit sa reprezente un ministru al sanatatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.