Acasă Actualitate Fostă judecătoare despre înregistrarea cu Nicușor Dan: cel care comite infracțiuni e...

Fostă judecătoare despre înregistrarea cu Nicușor Dan: cel care comite infracțiuni e Zărescu, nu Nicușor

DISTRIBUIȚI

Niciodată Gabriela Firea nu a fost atât de disperată, ceea ce înseamnă că știe că dacă bucureștenii ies masiv la vot, nu are absolut nicio șansă cu tot ajutorul dat de Traian Băsescu, cel care și-a sacrificat moștenirea mandatelor de președinte. Astăzi Firea cere să fie arestat Nicușor Dan, în inteligența ei deosebită crezând că așa va ajunge din nou primar. Totul în urma unei înregistrări telefonice făcute de Cristian Zărescu, “consiglierul” lui Daniel Bãluţã – primarul sectorului 4, a cărui avere a explodat în 4 ani precum pandemia de #coronavirus. Detalii AICI

Fosta judecătoare Lavinia Coțofană, absolventă a Facultății de Drept a Universității București ca șefă de promoție a comentat pe contul său de Facebook„ despre pretinsa dovada a traficului de influență, presupus comis de Nicușor Dan:
1. Angajatul Primăriei, dl Zarescu, avea obligația să sesizeze Parchetul daca avea reprezentarea că Nicușor Dan ar savarsi un trafic de influență. Obligația este prevăzută de art. 268 Cod penal, sub sancțiunea închisorii.
Dimpotrivă, dl Zarescu a purtat mai multe conversații (potrivit propriilor declarații), afirmând că dorește să negocieze cu Nicușor Dan. Deci subiect activ al unei infracțiuni ar fi domnul Zarescu.
2. Cererea de intervenție principală și accesorie sunt reglementate de Codul de procedura civilă, art. 66 și 67, nefiind deci ilegale, cum susțineau lapidarii morali ai lui Nicușor („deontologii” lui Firea). In niciun caz cele două proceduri prevăzute de Codul de procedura civila nu probează vreo infractiune, inclusiv traficul de influență.
3. Cererile de intervenție se admit in principiu de catre instanta. Ulterior admiterii in principiu a unei cereri de intervenție în favoarea unei părți, intervenientul poate face demersurile pe care le solicită oportune în favoarea părții pentru care a intervenit. Tranzacția este tot o procedura legală. Nicio dispoziție legală nu interzice negocierea între părțile unui proces civil pe parcursul desfășurării acestuia. Același drept îl are și intervenientul. Nicușor Dan, prin ONG-ul pe care îl reprezintă era intervenient in proces. Deci se putea implica și pentru stingerea amiabila a litigiului.
4. Suntem în „Hotul striga hotul ! ”
Daca tot sunt preocupați „deontologii” doamnei Firea daca DNA anchetează presupuse fapte ale lui Nicușor Dan, pentru egalitate de tratament și o corecta informare a opiniei publice, trebuie sa solicite DNA să facă cunoscut daca doamna Firea face obiectul unor dosare și eventual numărul acestora. Deși s-ar putea sa nu le placa răspunsul !”, a conchis Lavinia Coțofană.

Citește și Bădulescu ia drumul pușcăriei: în PMB avem o structură de monitorizare iar Nicușor Dan a fost înregistrat ambiental

3 COMENTARII

  1. nu iese Fierea primar in niciun fel de varianta.Diversiunile astea electorale au efect limitat si s–ar putea sa devina chiar bumerang .Indiferent cate minciuni spui se vede clar ce ai facut pana acum ca primar general-numai nenorociri si escrocherii.Cat despre DNA stim cu toti ca PSD-ul l-a tras pe dreapta ca sa scape de puscarie multi dintre mafiotii psd-isti

  2. Ai dreptate CIUMO.
    Gabriela Firea lasa textele si arata ce ai facut in ani astia cat ai fost primarita,nu este chiar atat de greu sa vii cu un bilant contabil pe fiecare an in parte cat ai condus primaria Bucuresti,vino in fata bucurestenilor si aratale cati bani ai avut pe mana si pentru ce au fost cheltuiti bani astia pentru ca nu sunt bani familiei Pandele–Firea ci bani bucurestenilor si proprietari au dreptul sa stie cum le-ai administrat bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.