Acasă Actualitate Bădulescu ia drumul pușcăriei: în PMB avem o structură de monitorizare iar...

Bădulescu ia drumul pușcăriei: în PMB avem o structură de monitorizare iar Nicușor Dan a fost înregistrat ambiental

DISTRIBUIȚI

Ieri la a patra încercare de a trece la vot în Consiliul General hotărârea „negociată” de oamenii lui Firea cu oamenii lui Constanda, consiliera USR Ana Ciceală, calmă, a cerut ca de fiecare dată o evaluare a terenului pe care CGMB ar trebui să-l dea contra sumei de plată către familia omului de afaceri. Firea&Co. refuză să pună la dispoziția consilierilor o astfel de evaluare. De patru ani, Ana Ciceală își face datoria impecabil în CGMB ceea ce pe Bădulescu îl urcă pe pereți iar calmul proverbial al USR-istei îl face pe grobianul viceprimar să-și piardă orice control. Memorabil a fost momentul în care Viceprimarul Capitalei a scris pe procesul-verbal al unei ședințe a CGMB despre stafilococul auriu: „declar că o bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală” Detalii și foto AICI.

După 30 de minute în care Bădulescu a încercat să convingă din vorbe, fără evaluare, consilierii USR să voteze, unul dintre aceștia, Matei Țugui a anunțat că se abține de la vot.
Atunci Bădulescu a izbucnit ca lovit de turbare: „Ia auziți dna Ciceală, la asta nu mai săriți ca câinele pe chiuvetă? Deci tocmai ați aflat că dl Țugui s-a abținut. Ați văzut, dna? Haimanele mici (…) Să-ți fie rușine, matracucă!”, a urlat scos din minți  Bădulescu, părând sigur pe el că haimanelele mari sunt la PSD.

Seara, Bădulescu s-a prezentat la B1 TV unde a discutat subiectul, spunând că Țugui a fost monitorizat de o structură din PMB și a anunțat că are înregistrări ambientale cu Nicușor Dan. Conform legii, în România, înregistrări ambientale nu se pot face decât cu aprobarea judecătorilor de către structurile specializate. Oricine altcineva interceptează ambiental sau telefonic convorbiri intră sub incidența legii penale și merge la închisoare.
Situația a fost sesizată și de fosta judecătoare Lavinia Coțofană care înainte de a fi magistrat a lucrat chiar la SRI:

„Viceprimarul Badulescu marturiseste in direct la B1TV ca l-a monitorizat prin „Structura de integritate” a Primariei pe un consilier general de la USR.
Am crezut ca nu am auzit bine. Firea si Badulescu si-au facut un mic SRI ilegal, sa monitorizeze. In baza carui mandat ? Acordat de cine ?
Si ma mai miram ca directorii ei de integritate mi-au furat laptop-ul si sigilat biroul cand s-a aflat de furaciunea de la Gomoiu. Comiteau evident o infractiune in scopul de a ascunde alte infractiuni, de data asta de coruptie !
Doamne Ferește ! Se sesizeaza Ministerul Public ?
Si daca tot o face, poate verifica si in baza carui mandat viceprimarul Badulescu si Firea au purtat negocieri cu reprezentantii lui Costanda ? Marturisirea apartine tot lui Badulescu, fiind facuta in direct la B1TV, imediat dupa ce a refuzat sa spuna public care sunt avocatii lui Costanda, apreciind ca fiind o informatie confidentiala.
Doamne Fereste inca odata !
Nu se poate continua asa !”, conchide Lavinia Coțofană.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.