DISTRIBUIȚI

Update 11.01.2023 ora 19.04: Încă o lovitură de la judecătorii Tribunalului București pentru frații TATE

Update ora 22.00: Judecătorii au respins contestația: frații Tate și cele două complice, Georgiana Naghel și Luana Radu rămân în arest.

Update ora 11.45: Andrew Tate încearcă la CAB să scape de arest cu Coranul în mână în rolul musulmanului prigonit

Frații Andrew și Tristan Tate au fost aduși la Curtea de Apel împreună cu cele două complice ale lor, toți patru fiind acuzați de trafic de persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt al DIICOT, procurorul Ramona Bolla, până în prezent au fost identificate șase presupuse victime, care au fost obligate să furnizeze material pornografic zilnic, să lucreze mai multe ore, și să respecte un program sub constrângerile exercitate de complicele fraților Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu arestate și ele preventiv.
Astăzi frații Tate încearcă să obțină eliberarea din arest preventiv avocatul Eugen Vidineac susținând că atât Andrew cât și Tristan au copii în România, iar în social media, mai degrabă, joacă niște roluri.

„Nu există în acest moment nicio singură probă în afară de declarația victimei care să conducă la ideea că a fost săvârșit un viol. Practic, știm că aceste persoane au făcut acuzații… au plecat liniștite și astăzi nu știm de unde să le luăm. Diferența dintre personaj și persoane… se promovează ca personaje pe social media… o imagine, un produs, o idee” (…) Au copii, ambii au copii în România”, a spus avocatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.