Acasă Dezvăluiri Concurs cu dedicație în UMF-istan pentru finul lui Cîrstoiu care va figura...

Concurs cu dedicație în UMF-istan pentru finul lui Cîrstoiu care va figura că operează simultan în două spitale

DISTRIBUIȚI

Decanul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila cunoaște cel mai bine zicala rudele nu ți le alegi, dar finii da. Fiu de deputat, Cîrstoiu însuși e finul lui Traian Băsescu pe timpul căruia, cariera doctorului a înflorit: a devenit director și a susținut examenul de specialist cu trei ani înainte de a termina rezidențiatul iar pe cel de medic primar înainte de a termina rezidențiatul. Desigur că nașul Băsescu nu și-a uitat nici fina. Detaliile și dovezile le-am dezvăluit în articolul: Exclusiv- Fiu de deputat, Cătălin Cîrstoiu a devenit medic primar înainte de a-și termina rezidențiatul. La fel și soția. Carierele lor universitare put
Profesorul doctor Cătălin Cîrstoiu e un om fără onoare, mințind și încălcând cu nonșalanță legea. Ni-l amintim cu toții de la tragedia Colectiv când ne prezenta alături de neghiobul Nicu Bănicioiu cât de bine sunt îngrijiți supraviețuitorii în Spitalul Municipal (SUUB) pe care îl conducea. Ulterior s-a dovedit că tinerii erau căptușiți cu infecții și mulți au decedat cum a fost și cazul lui Alex Hogea. Puteți citi răvășitoarea scrisoare a lui Narcis Hogea AICI.
Recent, omul lui de încredere, controversatul Mircea Lupușoru pe care Cîrstoiu și l-a ales prodecan a pierdut definitiv procesul cu ANI și conform legii nu mai are voie să ocupe o funcție publică. Însă până nu i-or lua procurorii pentru abuz în serviciu, cei doi nu renunță: nici Lupușoru nu demisionează, nici Cîrstoiu nu-l schimbă din funcție. Detalii AICI.
Și deși tot mai multe cadre UMF se declară scârbite de nesimțirea celor doi UMF-iști, trei cu Viorel Jinga, lor nu le pasă.

Cîrstoiu face concurs pentru finul său

De-a lungul timpului Cîrstoiu a cununat diverse cupluri de tineri printre care și pe fata unui important om de afaceri, importator KIA în România, măritată cu un chirurg toracic care profesează, ați ghicit, la spitalul condus chiar de Cîrstoiu, Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB). Este vorba de doctorul Rădulescu Iulian Mihai.
Acum Cîrstoiu a decis că finul trebuie să devină asistent universitar. Cum la SUUB nu există secție clinică de chirurgie toracică, postul a fost pregătit la Spitalul Militar Central.
Președinte de comisie va fi Conf. Univ. Dr. Nistor Claudiu Eduard, șeful secției, pe care l-am sunat astăzi să-l întreb despre subiect. Mi-a răspuns foarte relaxat dar din păcate chiar în momentul în care m-am prezentat și i-am spus că doresc să-i adresez o întrebare privind acest subiect i-a sunat telefonul pentru o urgență și mi-a închis brusc. Sigur că putea să-mi închidă telefonul și direct, având în vedere că imediat după ce mi-a închis i-am trimis întrebarea prin sms și până la publicarea acestui articol nu a mai răspuns. Deh, omul e ofițer al Armatei Române și doar nu dă socoteală presei civile. Dar dacă se ascunde așa de o ziaristă, oare ce ar face pe câmpul de luptă?

Dacă ia concursul, Rădulescu ar trebui să opereze simultan la SUUB și SMC

Sigur că deja ne-am obișnuit cu angajările care au ajuns aproape exclusiv pe pile la stat. Aici însă e vorba de nivelul următor de fraudă: Rădulescu nu doar că ar fi angajat pe pile, de fapt el nici nu va putea lucra ca asistent decât dacă se transferă cu postul de chirurg toracic la Spitalul Militar Central, unde nu figurează însă niciun post vacant în secție. Cum programul de chirurg toracic la SUUB se desfășoară între orele 7.00 și 14.00 iar cel de asistent universitar la SMC tot între orele 7.00 și 14.00 nu știm cum va putea Rădulescu să fie în două săli de chirurgie aflate la 2 km una de alta în același timp, mai ales că din octombrie 2022 s-a simțit nevoia în Parlament ca acest fel de a înșela unul dintre angajatori să fie interzis prin Codul Muncii.
L-am întrebat astăzi de dimineață prin sms pe Rădulescu dacă, în eventualitatea în care va câștiga concursul se va transfera la SMC. El s-a arătat surprins că-i pun această întrebare din moment ce el nu s-a înscris la acest examen. L-am întrebat dacă se va înscrie sau dacă înformația mea e greșită dar nu a mai răspuns. După masă i-am comunicat că din tăcerea sa concluzionez că se va înscrie la concurs și că va păstra postul de la SUUB chiar dacă va încălca astfelart. 34*1 din Codul Muncii care interzice din octombrie anul trecut suprapunerea programelor. Până la publicarea acestui articol doctorul nu a mai răspuns dar surse bine informate ne-au spus că dosarul lui pentru concurs e aproape gata de depus.

Avertizori din UMF ne-au devoalat planul amplu al lui Cîrstoiu

Așa cum aflăm de pe site-ul Spitalului Militar, Secția Clinică de Chirurgie Toracică a fost mutată de la Spitalul Militar la Institutul Oncologic București în anul 2009, „după trecerea prematură în rezervă a gl. bg. prof. dr. Teodor Horvat”, la vârsta de 56 de ani pentru ca acesta să rămână șef de secție clinică și după ce nu mai era cadru militar activ, respectiv până în anul 2020. Citește și Setea de putere în UMF-istan. Profesorul Horvat l-a denunțat în fals pe un fost subaltern ca să nu-i ia locul

Odată cu venirea noului rector la UMF, Viorel Jinga, la Spitalul Militar se înființează în 2020 „Baza Clinică” de Chirugie Toracică, o noțiune care nu există în Carta Universitară, dar acesta era și este desigur un amănunt neimportant pentru un șef din UMFistan pentru care legea e opțională.
Cum Cîrstoiu își dorește la SUUB o secție clinică sau măcar „o bază” de chirurgie toracică dar nu are niciun cadru didactic cu această specialitate, iar Claudiu Nistor, 57 de ani, care e chiar șeful disciplinei va fi curând trecut în rezervă, planul celor doi ar fi următorul: Rădulescu devine asistent universitar, Jinga înființează „o bază clinică” la SUUB pe care vine să o conducă Nistor după ce trece în rezervă.

Nici nu e de mirare de vreme ce se știe că în UMFistan deciziile se iau pentru interese personale că doar nu s-or lua pentru a crește locul universității în topurile internaționale.

Anul trecut am devoalat alte concursuri aranjate în disciplina de chirurgie toracică: Concurs de profesor la UMF organizat șmecherește de Jinga pentru un prieten de-al lui Cordoș, iar avertizorii nu mai tac și pe măsură ce dezvăluim  ilegalități făcute în UMFistan, tot mai mulți ne caută oferindu-ne informații și dovezi, scârbiți de ceea ce se întâmplă. Va urma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.