Home Actualitate Gică Popescu iese joi din închisoare ca să-și înmormânteze tatăl

Gică Popescu iese joi din închisoare ca să-și înmormânteze tatăl

DISTRIBUIŢI

Gică Popescu poate părăsi Penitenciarul Rahova, pentru a merge la înmormântarea tatălui său, după ce comisia de la unitatea de detenție i-a admis cererea și i-a acordat o permisie de 24 de ore

Fostul fotbalist va părăsi Penitenciarul Rahova joi dimineață, cel mai probabil, susțin surse apropiate familiei.

Reprezentanții Penitenciarului Rahova au spus că nu pot da informații despre permisia lui Gheorghe Popescu, întrucât acesta a solicitat ca jurnaliștii să nu fie informați cu privire la situația sa actuală.

Cererea lui Gică Popescu a fost analizată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei de la Penitenciarul Rahova.

Gică Popescu va merge la Calafat, județul Dolj, pentru înmormântarea tatălui său. El este obligat să se prezinte, imediat cum ajunge, la secția de poliție, pentru a anunța că se află în oraș.

Potrivit Legii 254/2013, permisiunea de ieșire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soțului sau soției, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică. În acest caz, permisiunea de ieșire din penitenciar poate fi acordată pe o durată de cel mult cinci zile.

„Solicitarea pentru ieșirea din penitenciar va fi însoțită de precizarea, de către deținut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerarului urmat, precum și a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieșire din penitenciar”, prevede Legea 254.

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, a murit marți dimineață, în urma unui infarct. Tatăl lui Gică Popescu avea 71 de ani și locuia la Calafat.

Înmormântarea lui Constantin Popescu va avea loc joi, în cimitirul central din Calafat.

Luminița și Gică Popescu au transmis, marți, un scurt comunicat agenției MEDIAFAX, în care cer reprezentanților mass-media „să dea dovadă de înțelegere” și să le acorde „liniștea și decența cuvenite”, după decesul lui Constantin Popescu, tatăl fostului fotbalist.

„După cum ați aflat, familia noastră trece, din nou, printr-un moment extrem de greu. Sperăm că și de această dată reprezentanții mass-media să dea dovadă de înțelegere în ceea ce ne privește și să ne acorde liniștea și decența cuvenite acestei situații. Vă mulțumim pentru înțelegere, Luminița și Gică Popescu”, se arată în comunicat.

 

Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa de trei ani, o lună și zece zile de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.