Acasă Politic Robert Negoiță se transformă din „victimă” în „călău”: Vezi ce a făcut...

Robert Negoiță se transformă din „victimă” în „călău”: Vezi ce a făcut pentru eliminarea concurenței!

DISTRIBUIȚI

După ce s-a victimizat că este pe cale să fie omorât de colegul de partid Sebastian Ghiță, edilul pesedist al Sectorului 3 Robert Negoiță face el „victime electorale”. Organizaţia PDL Sector 3 a depus plângeri la toate instituţiile abilitate printre care BEC, Poliţie şi Parchet, prin care îl reclamă pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, că încalcă legea şi distruge materialele electorale ale PDL amplasate legal, a anunţat miercuri Sulfina Barbu.

Preşedintele al Organizaţiei PDL Sector 3, Sulfina Barbu, a spus, într-o conferinţă de presă, că „Robert Negoiţă, primarul cu şcoală puţină şi cu minte şi mai puţină, încalcă legea şi distruge sistematic materialele electorale ale Partidului Democrat Liberal amplasate legal, conform aprobării Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, cu semnătura primarului general Sorin Oprescu”. „PDL anunţă pe această cale că a depus plângeri la toate instituţiile abilitate, Biroul Electoral de sector, BEC, Primăria Municipiului Bucureşti, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi Poliţie. Vandalul Robert Negoiţă ne-a adus pagube materiale importante, dar cel mai grav aspect îl reprezintă încălcarea dreptului unui partid politic la o campanie electorală corectă”, a susţinut Barbu.

Abuzurile PSD

Ea a precizat că plângerile pe care PDL le-a depus la instituţiile abilitate se referă la afişajul electoral, la distrugere de bunuri, la încălcarea dreptului unui partid politic de a-şi face campanie electorală, fapte ce sunt prevăzute şi sancţionate în art. 253 şi 385 din Codul penal. „Cerem să ne fie returnate în stare iniţială sau despăgubiri materiale, noi avem contracte, estimez că valoarea este de peste 20.000 de euro, dar cifrele sunt exacte în contractele noastre pentru tot ce înseamnă afişajul electoral. La plângeri am ataşat şi fotografii cu societatea Administraţia domeniului public sector 3, cu maşini, cu oameni, au mers şi au tăiat materialele noastre electorale, avem inclusiv fotografiile ataşate la dosar”, a precizat Sulfina Barbu.

Ea a precizat că plângerile PDL îi vizează pe primarul Sectorului 3 şi pe funcţionari din primărie care au semnat o dispoziţie în acest sens. „Primarul Sectorului 3 a dat o dispoziţie prin care ne dă jos (afişele electorale – n.r.) şi nu recunoaşte aprobarea de la Primăria generală şi noi în baza acestei dispoziţii semnate de el şi de alţi funcţionari din primărie am făcut plângerile către instituţiile abilitate”, a adăugat Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.