Home Actualitate Ialomițianu: nu m-am așteptat ca un ministru liberal să-i amenințe pe contribuabili...

Ialomițianu: nu m-am așteptat ca un ministru liberal să-i amenințe pe contribuabili cu pușca

DISTRIBUIŢI

Fostul ministru de Finanțe Gheorghe Ialomițianu  l-a criticat pe actualul ministru, Marcel Boloș, membru PNL, care a anunțat recent că inspectorii ANAF vor fi înarmați pentru a face față provocărilor din timpul controalelor. Ialomițianu a spus că nu se aștepta la așa ceva mai ales de la un ministru care se pretinde liberal.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „News Pass”, moderată de Laura Chiriac pe B1 TV.

Ialomițianu îl critică pe Boloș pentru decizia de a înarma inspectorii ANAF

Întrebat dacă vor primi pensii speciale inspectorii de la Antifraudă care vor avea pistol în deplasări, Gheorghe Ialomițianu a răspuns: „Vor primi și sporuri speciale și pot ajunge să primească pensii speciale, prin faptul că instituția Antifraudă se va transforma într-o instituție militarizată”.

„Noi mai avem o experiență legat de Garda Financiară. Era o instituție militarizată și nu au folosit pistoale. Trebuie să aduni impozitele și taxele fără să-i ameninți pe contribuabili cu arma. Eu am fost directorul Finanțelor Publice Brașov și n-am avut probleme cu contribuabilii. Dacă ești un om responsabil, ai legea de partea ta.
Dacă se întâmplă lucruri care ies de sub normalitate, poți să apelezi la Jandarmerie, la Poliție.
Eu nu m-am așteptat ca un ministru liberal să-i amenințe pe contribuabili cu pușca. Totuși, suntem o țară UE, nu se întâmplă nicăieri…”

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.