Home Actualitate OFICIAL: Propunerea ministrului de Finanțe ca inspectorii ANAF să poarte armă este...

OFICIAL: Propunerea ministrului de Finanțe ca inspectorii ANAF să poarte armă este și rămâne o prostie

DISTRIBUIŢI

Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a fost întrebat, la România Tv, dacă angajaţii ANAF vor purta „pistol la cingătoare”.

„E o prostie. Este o prostie şi rămâne o prostie. Am discutat şi astăzi în şedinţa de Guvern, dacă te duci într-un control undeva ceri suport de la Jandarmerie şi de la Ministerul de Interne”, a răspuns premierul Ciolacu.

„Cineva de la ANAF şi-a dorit să aibă pistol. Nu o să aibă nimeni niciun pistol. Au probleme, cer suportul de la Jandarmerie şi de la MAI. În ce tragi, după camioane?! Eşti John Wayne?”, a mai explicat Marcel Ciolacu.

 

2 ARII

  1. Problema adevarata a lui ciolacu si a haitei lui de hiene, slugi ale colonialistilor suauenato, este CONCEDIEREA A 600.000 DE BUGETARI INUTILI, INCEPAND CU PRESEDINTIE, PARLAMENT, GUVERN, SECURITATE INUTILA, ARMATA INUTILA, PRIMARII, PREFECTURI, DESFIINTARE AGENTII, DIRECTII, CONSILIERI SI LA WC. Asta i problema, nu inca 14 politruci angajati

  2. De acord: este legal sa poarte pistol si cei de la ANAF avand in vedere ca altii cand se pensioneaza pleaca cu pistolul acasa si destui cetateni au pistol! Ce nevoie mai este de permis port-arma? Suntem o tara de infractori!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.