DISTRIBUIŢI
sivache
OANA SIVACHE

Secretarul de Stat din Ministerul Sănătății, Alexandru Rogobete, coordonatorul PNR,  trage un semnal de alarmă privind incompetența USR-istei Oanei Sivache, plasată de protectorul său Vlad Voiculescu în fruntea spitalelor bucureștene. Fotografia este postată pe contul său de Facebook de șefa ASSMB care dorește cu ardoare ca lumea să o considere tehnocrată.

„O spun cu toată responsabilitatea: Spitalele din subordinea ASSMB din București sunt în pericol de a-și pierde finanțarea din PNRR.
A trecut un an de la semnarea contractelor de finanțare și ASSMB s-a plasat în contra-timp cu cea mai consistentă finanțare pe care spitalele bucureștene o au la dispoziție, prin PNRR.
28 de milioane de lei din bani europeni pentru dezvoltarea serviciilor medicale în ambulatoriile de specialitate!
Încerc să explic, pe scurt, gravitatea situației:
Pentru cele 6 obiective primare de investiții, adică 6 spitale fundamentale pentru sistemul sanitar bucureștean ASSMB a finalizat NUMAI SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ, AUDIT, INFORMARE ȘI PUBLICITATE. Atât! În 12 luni!
Spitalul Victor Babeș, Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, Spitalul Clinic Filantropia, Spitalul Clinic Sfânta Maria, Spitalul Clinic De Copii Dr. Victor Gomoiu, Spitalul Clinic De Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia sunt în aer cu lucrările efective la ambulatorii. Este foarte grav.
Termenul este scurt, dar ASSMB-ul condus de Oana Sivache folosește banii din PNRR pentru alte avioane. Exact același lucru l-am spus, public, și în vara anului trecut. Până astăzi nici o schimbare.
Indiferent de loialitatea politică (sau personală), interesul primar este dezvoltarea infrastructurii sanitare în interesul pacienților!
Doamna Sivache, ce facem? Mai construim ceva pentru oamenii din București sau ne uităm la dumneavoastră cum faceți conferințe de presă? Vă place la televizor asa-i? Bani de la Ministerul Sănătății aveți…trebuie doar să îi folosiți în interesul oamenilor!
Doamna director Sivache, pacienții din București au nevoie de CONSULTAȚII, nu de CONSULTANȚĂ!”, a explicat Rogobete.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.