Acasă Actualitate În timp ce Parlamentul European decidea s-o susțină la șefia Parchetului European,...

În timp ce Parlamentul European decidea s-o susțină la șefia Parchetului European, Kovesi era pusă sub acuzare într-un nou dosar

DISTRIBUIȚI

Parlamentul European a decis azi să meargă la negocierile cu Consiliul Uniunii Europene cu Laura Codruța Kovesi drept candidat. În acest timp, la cererea lui Sebastian Ghiță, Kovesi era pusă sub acuzare de procuroarea Adina Florea, adjuncta Secției de Investigare a Magistraților într-un nou dosar. Fosta şefă a DNA este suspectă de complicitate la represiune nedreaptă, sub forma participaţiei improprii, şi grup infracţional organizat, în dosarul în care sunt urmăriţi penal şi foştii procurori DNA Lucian Onea şi Mircea Negulescu. Tot la cererea lui Sebastian Ghiță.

La ora 17.55 Codruța Kovesi a ieșit de la Parchet. Principalele declarații ale acesteia sunt:

-nu am putut da declarații în primul dosar deoarece nu mi s-a dat acces la dosarul de urmărire penală.

– deși nu am fost citată legal în noul dosar, mi s-a adus la cunoștință o învinuire pe care nu pot să v-o redau pentru că a citit-o doar o dată, ceva că am condus un grup organizat în DNA.

– nu s-au luat măsuri împotriva mea.

– mi s-au încălcat drepturile.

– mi s-a dat un proces verbal de aducere la cunoștință a învinuirii, fără ca eu să am avocat iar procesul verbal nu este semnat de procuror.

– sunt nevinovată! Acuzațiile sunt fabulații.

2 COMENTARII

 1. Ce se întâmplă în scumpa si iubita noastră patrie pe 7 martie 2019 exact, dar exact, când Conferința președinților din Parlamentul European a decis nominalizarea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european la noul Parchet European (EPPO), iar Facultatea de Drept a Universității Harvard ii acorda importanta distincte aceleiași LCK ?
  *Secția specială de investigare a magistraților o anchetează si o judecă pe Kovesi
  * Toader la ordinul guvernului (dacă găsiți termenul “guvernului” prea abstract atunci, mai simplu la ordinul lui Dragnea) trimite, contra cost, prestigiosului cotidian Financial Times o scrisoare calomnioasa la adresa lui Kovesi.
  * Este retras mandatul european de arestare emis pe numele lui Ghiță ( ehei, știa Guşă ce știa când a început sa dea din coada pe lângă PSD si Ghiță) . Se pregătesc anulari similare pentru Mazare, Bica si Udrea.
  * Biroul Electoral Central (BEC) a decis astăzi în mod abuziv respingerea cererii de înscriere în competiția electorală a Alianței 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare

  De ce? Cum, de ce? Ca sa arătăm tarilor UE că Dragnea e șeful si ca, la urma urmei, modelul PSD de țara nu e nici Franța, nici Olanda, nici Suedia si nici Germania,ci Turcia lui Erdogan, Republica Moldova lui Dodon si Rusia ! Alles klar ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.