Acasă Politic Nicușor Dan, domn până la capăt: contrasemnează protocolul Alianței USR-PLUS

Nicușor Dan, domn până la capăt: contrasemnează protocolul Alianței USR-PLUS

DISTRIBUIȚI

Nicușor Dan a anunțat în această seară că va contrasemna protocolul Alianței USR-PLUS: „Am gasit, impreuna cu echipa juridica (aceeasi din 2016), solutia care sa imi permita sa contrasemnez in mod legal protocolul Aliantei USR PLUS.

Nu garantez ca, in urma semnaturii mele pe protocol, contestatia Aliantei USR PLUS va fi admisa.

Fac insa tot ce tine de mine, in situatia data, ca o optiune electorala imbratisata de o parte a populatiei, sa poata fi prezenta pe buletinele de vot in 26 mai.”, spune Nicușor Dan, considerat cel mai deștept politician român.

Deși USR s-a creat în jurul lui, Nicușor Dan a părăsit formațiunea politică.

1 COMENTARIU

  1. Ok. Sperăm (eu, cel puțin 🙂 ) că, dacă va mai candida(PG, dep, etc.), să candideze independent. Treaba celorlalți dacă-l vor (mai) recomanda cetățenilor să fie votat. Strict legat de lista în cauză acum, noi alegătorii putem fi mai puțin domni :)) și văzând, de pildă, cine(care) e „podiumul”(unde sunt doamnele???), să procedăm în consecință. (Off-topic și nu prea) S-a bătut mult moneda cu cenzurarea în instanțe a oportunității. Poate, în realitate, convingerea intimă a celor ce-au votat în Bec chiar aceasta este, semnalul pentru electorat fiind tocmai în plan secund cel de (ne)legalitate, cum de altfel (din altă perspectivă) susțin și aliații

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.