Acasă În Lume Carmen Dan s-a trezit vorbind la Bruxelles despre Arabia Saudită enervându-l pe...

Carmen Dan s-a trezit vorbind la Bruxelles despre Arabia Saudită enervându-l pe Comisarul pentru migrație

DISTRIBUIȚI

Astăzi la Consiliul JAI de la Bruxelles prezidat de ministrul PSD de Interne, Carmen Dan, a fost votat în unanimitate ca Arabia Saudită să nu fie inclusă pe lista neagră a UE a țărilor și entităților vinovate de spălare de bani și finanțarea terorismului.
Jurnalistul de la Europa Liberă, Dan Alexe, a relatat de la conferința de presă desfășurată după Consiliul JAI unde Carmen Dan s-a grăbit să răspundă unei întrebări pusă de o jurnalistă de la Al Jazeera deși aceasta se adresase Comisarului pentru Migrație și Afaceri Interne, Dimitris Avramopoulos care s-a enervat când pesedista a enunțat, în limba română, nevorbind vreo limbă străină, că întocmirea listei de către Comisie nu a fost transparentă. Avramopoulos s-a enervat și a încercat să dreagă busuiocul în timp ce Carmen Dan îl privea senină cu căștile pe urechi. Jurnaliștii au preluat ideea cu lipsa de transparență și au început să-i bombardeze pe cei doi cu întrebări. Citește continuarea pe Europa Liberă.

3 COMENTARII

  1. Frumoasa , disteapta , dedicata suta la suta ! In Teleorman s-au plamadit cele mai mari talente politicianiaste globale ! Chiar daca nu au scoala , au talent si tupeu ! Vai , noua !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.