DISTRIBUIȚI
teleorman internship

Ca să intri în Ministerul Afacerilor Externe fără să fii copilul, amantul/amanta, soțul sau soția unui politician, trebuie să susții examene grele. Dacă ai pile, nu susții nimic fiindcă e clar că ești făcut pentru funcția pe care o dorești! Acesta este și cazul Lorenei Teodora Cazacu care va începe de pe 15 noiembrie activitatea în MAE, alături de alți tineri care au fost admiși la concursul demarat în aprilie 2018 pentru ocuparea, cu caracter temporar, a unor posturi prevăzute pentru funcții de execuție specifice MAE în contextul procesului de pregătire a Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019.

În vârstă de 22 de ani, Lorena a absolvit școala generală la Alexandria, liceul Matei Basarab din București, o facultate particulară și un curs de make-up, ceea ce a calificat-o direct să lucreze în echipa care pregătește președinția României la Consiliul UE.

Fotografiile sunt postate de domnișoara viitoare diplomată chiar de ea pe contul său de Facebook. Acum dacă fata a fost admisă în elita diplomaților ar putea să șteargă aceste poze necorespunzătoare funcției obținute cu trudă, ca toți teleormănenii cărora le place la București.

Tăticul Lorenei este Nicolae Cazacu, director general în MAI, mămica este Georgeta Cazacu, consilier la Ministerul Agriculturii iar unchiulețul ei este primarul din Alexandria, Victor Drăgușin. Tinerii care aduc premii României la olimpiade internaționale nu sunt buni pentru MAE care colcăie de beizadele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.