DISTRIBUIȚI
calea griviței

Pe Calea Griviței nr. 355-357, s-a montat peste noapte un indicator de trecere de pietoni, pe o parte a drumului, pe partea cealaltă fiind montat alt indicator iar pe carosabil neexistând desenată zebra. Bineînțeles că pietonii văzând indicatorul sus pe stâlp se angajează în traversarea căii Griviței, riscându-și viața. Sesizați, polițiștii de la Serviciul 1 Ordine Și Liniște Publică, Poliția Locală Sector 1 s-au deplasat imediat la fața locului au fotografiat amplasamentul și au înaintat lucrarea către ADP Sectorul 1.
Pe trotuar, în dreptul proaspătului indicator al trecerii de pietoni se află intrarea în curtea firmei GRIRO deținută de celebrul iordanian Fathi Taher și de servitorul său român, Alexandru Bunea, fost inculpat în dosarul FLOTA și unul dintre experții contabili băgat de Viorel Hrebenciuc, zis și Javra, pe vremea când el era sforarul justiției, în dosarele penale ale dușmanilor săi.
Citiți AICI despre legăturile lui Alexandru Bunea și ale fiicei sale Paula cu camarila dictatorului Hosni Mubarak, AICI despre cum cerea Javra 125% din prejudiciu ca să scape corupții de închisoare și AICI cum au cumpărat expertul Alexandru Bunea și iordanianul Fathi Taher – agent Mossad sub numele Abu Aman, cu doar 2,3 milioane de Euro celebra Electroputere Craiova.

calea grivițeiAcum rămâne de văzut dacă șeful ADP Sectorul 1, Alin Vieru, trimis în judecată pentru luare de mită în altă cauză va dispune înlăturarea semnului periculos sau poate reprezentanții Griro doresc atât de tare semnul respectiv încât nu vor „permite” înlăturarea acestuia. Dar acum ADP-ul nu va putea spune nu a știut de semnul de circulație atunci când va avea loc primul accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.