Acasă Actualitate Iubitul lui Udrea e speriat că fetița poate fi răpită în Costa...

Iubitul lui Udrea e speriat că fetița poate fi răpită în Costa Rica pentru răscumpărare. Udrea a cerut avocat din oficiu ca să arate că nu are bani

DISTRIBUIȚI

Îmbrăcată cu haine de mii de Euro în momentul arestării, numai papucii Hermes costând 700$, Elena Udrea a făcut cerere pentru avocat din oficiu imediat după arestare. Solicitarea este adresată autorităților din Mexic, pentru că în Costa Rica nu există o ambasadă a României, informează Antena 3.

Pe de altă parte, iubitul lui Udrea, Alexandrov anunță într-un interviu la Antena 3 că de la momentul arestării și de la apariția în presă a informațiilor că ar umbla numai cu bani cash, celor doi le este teamă că fetița ar putea fi răpită pentru răscumpărare. Acum dacă vreo grupare infracțională nu ar fi avut ideea răpirii, Alexandrov tocmai le-a dat-o și a furnizat și o poză cu fetița pe Facebook pentru a nu exista dubii. Dacă vor ca fetița să fie în siguranță, să se întoarcă Udrea cu ea în România că aici nu o răpește nimeni.

„Eu mă gândesc că acțiunea celor de la Interpol le-a expus foarte mult pe Elena Udrea și Alina Bica. În presă s-a vorbit despre faptul că cele două au averi de milioane de euro, iar acum toată lumea știe cum arată, unde locuiesc. Îmi este frică pentru noi, dar mai ales pentru fetița noastră. ”, a declarat Alexandrov, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.