Acasă Actualitate Să râdem cu iubitul lui Udrea: refugiaților li se dau casă conspirativă...

Să râdem cu iubitul lui Udrea: refugiaților li se dau casă conspirativă și identitate falsă

DISTRIBUIȚI

Într-un interviu acordat Antenei 3 iubitul Elenei Udrea a răspuns la întrebarea Anei-Maria Bujor despre ce îi conferă statutul de refugiat. Răspunsul e halucinant: Când ai un statut de refugiat ai anumite drepturi: o identitate protejată, o casă conspirativă în măsura în care dorești și protecție. Protecția înseamnă că nu poți ieși din statul Costa Rica dacă vrei să pleci într-o altă parte. Eu mă gândesc că acțiunea stradală făcută de cei de la Interpol le-a expus mediatic pe Alina și Elena și le-a pus siguranța în pericol. Toată lumea știe unde locuiesc, cum arată. Se spune despre ele că au averi de milioane de euro, gândiți-vă cât de puțin mă mai simt eu acum în siguranță. În partea aceasta a lumii se vorbește de răpiri, de răscumpărări. Eu, ele, fetița noastră poate fi o țintă în orice moment.”
Și el sărăcuțul tocmai ce a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu fetița pentru ca eventualii răpitori să nu greșească ținta, cumva.

Deși Cornel Tăbăcaru, prezent în studioul Antenei 3, le-a zis că „vorbește prostii ăsta”, Mihai Gâdea s-a extaziat  lansând ideea că Udrea probabil e martor sub acoperire în Costa Rica, desigur împotriva lui Traian Băsescu.

Foto Facebook Elena Udrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.