Acasă Actualitate În plin puci în PNL, Alina Gorghiu a născut al doilea copil...

În plin puci în PNL, Alina Gorghiu a născut al doilea copil și i-a pus numele AMON

DISTRIBUIȚI

La o zi după ce a încercat să-l dea jos pe Ludovic Orban de pe scaunul care a fost al ei până la dezastrul de la alegerile din 2016, Alina Gorghiu a născut un băiețel căruia i-a pus numele Amon. Gorghiu mai are un băiat pe nume Noah. Ambii sunt copiii lui Lucian Isar, motiv pentru care ar putea fi super deștepți, acesta fiind la rândul său foarte deștept având studii la Oxford și Chicago, spre deosebire de politiciana PNL care a făcut Drept la o particulară dar cu ajutorul multiplilor bărbați din viața ei a avansat în carieră. Vezi AICI lista paturilor prin care a trecut zburdalnica Gorghiu.

Isar, căruia Gorghiu, susținătoare a familiei tradiționale, a reușit să-i strice prima căsnicie mai are o fetiță cu prima soție, aceasta și Gorghiu fiind gravide în același timp. Bravo Lucică! Să vă trăiască toți copiii și să fie deștepți ca tine!

Foto: sutu.ro

2 COMENTARII

  1. Dragul meu Alex ești greșit informat . Băieții seamănă-moștenesc ereditar mama lor inclusiv minusurile medicale.
    Fetițele moștenesc tații !
    Mă bucură numele tradițional (românesc) al liberalilor României de răspoimîine.
    Că nu-i plodul lui Voicu,Olteanu,Fenechiu (Lucian) , … conful de la drept și cine a mai hoinărit peste ea, e altă chestiuță de curvăsărie nepolitică română tradițională…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.