Acasă Actualitate Mai multe localitati afectate de alunecarile de teren

Mai multe localitati afectate de alunecarile de teren

DISTRIBUIȚI

10 localitati din judetul Valcea au fost afectate de alunecarile de teren care s-au produs de la inceputul anului si pana in prezent, iar 21 de familii au ramas fara locuinte, conform ultimului raport al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Valcea.

Potrivit sursei citate, 21 de locuinte au fost distruse, familiile de aici locuind, in prezent, fie la vecini, fie au fost cazate de autoritati in scolile din localitatile in care au domiciliul, transmite corespondentul Mediafax.

De asemenea, alte 45 de locuinte sunt afectate de alunecarile de teren, in acest caz situatia fiind monitorizata in permanenta de CJSU.

Conform ultimului raport al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Valcea, in urma centralizarii datelor necesare intocmirii unui proiect de hotarare de guvern pentru acordarea unor ajutoare, cele mai grave situatii sunt in localitatile Golesti, Gradistea, in Ramnicu Valcea, in cartierul Feteni, precum si in localitatile Nicolae Balcescu, Stroesti, Fartatesti, Zatreni, Pausesti, Alunu si Baile Govora.

-Pentru fiecare locuinta afectata au fost intocmite fisele tehnice cu caracteristicile imobilului, plus fotografii ale acestora. Toate au fost anexate in copie pentru identificarea solutiilor de acordare a unui ajutor umanitar pentru fiecare familie afectata, dat de guvern-, se arata in raportul semnat de Anuta Handolescu, prefectul judetului Valcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.