Acasă Actualitate Mama lui Dan Vîlceanu, contracte cu statul care se reflectă în prețul...

Mama lui Dan Vîlceanu, contracte cu statul care se reflectă în prețul din facturile la energie

DISTRIBUIȚI

„În ultimele trei luni ale anului trecut o firmă urmărită de ANAF și DIICOT reușea să semneze contracte de peste 12 milioane de euro cu firme de stat. Probabil că a ajutat la ceva și faptul că fiul mamei care administrează firma este ministru. Toate contractele au legătură cu ENERGIA și se reflectă direct în prețul pe care-l plătim pentru căldură și energie electrică!”, scriu jurnaliștii de la Lumea Politică.

Cadou de Revelion pentru mama lui Dan Vîlceanu

Este 30 decembrie 2021 și majoritatea românilor nu știu ce vor face de Revelion. Țara este obosită după doi ani de pandemie și restricții. Când totul pare să se termine se arată la orizont spectrul implacabil al facturilor uriașe pentru energie.

Pentru familia Vîlceanu din Gorj acestea sunt probleme minore. Elisabeta Vîlceanu nu s-a ocupat nici de cozonac, nici de sarmale. Pe 30 decembrie, femeia de aproape 70 de ani a descins la Complexul Energetic Oltenia. Nu a dorit să renegocieze factura la curentul electric sau la căldură. Elisabeta Vîlceanu, mama lui Dan Vîlceanu s-a dus acolo pentru a semna două contracte uriașe.” Citește pe larg la LUMEA POLITICĂ.

3 COMENTARII

  1. Si credeti ca o sa se intample ceva ?
    Odata ce suntem condusi de acesti paraziti ai societatii (numiti politicieni), toate legile de 32 de ani au fost gandite si create in favoarea acestora iar rezultatele sunt clare in aceasta perioada de tranzitie interminabila, spre o degradare, falimentare absoluta. Iar menirea acestora este cu totul alta… de aceea acest sitem morbid trebuie distrus la propriu si figurat !

  2. Nu stiu dece dar de cate ori il vad pe Dan Valceanu parca il am in fata pe tipul ala care era mana dreapta a lui Liviu Dragnea”eminenta cenusie a PSDeului”ala care avea tablouri ascunse prin cimitir,tot asa si pe Valceanu asta care tot din PSD vine il consider eminenta cenusie a generalului plagiator,omul ala care acum este primministrul Romaniei si cand vad amestecatura asta PSD-PNL nici nu ma mir ca astia au putut sa distruga mare parte din economia Romaniei si viata majoritati romanilor din pix prin marirea pretului la energia electrica si gaze naturale avand in vedere ca Romania nu importa energie electrica si nici gaze decat in tr-o cantitate foarte mica deci marirea pretul mondial nu implica si marirea preturilor din Romania si Uniunea Europeana i-a trasat sarcina Romaniei sa lupte impotriva saraciei din tara deci Romania nu era sanctionata de U.E.daca pentru mentinerea locurilor de munca si combaterea saraciei din tara guvernul Romaniei nu marea preturile la energie electrica si gaze,pentru ca nu avem nevoie de comisari europeni care sa pledeze cauza Romaniei in parlamentul U.E.caci Romania este plina de firme din Franta,Germania,Austria,Italia,etc,deci astia stiu cum sta treaba in Romania de la oameni lor de afaceri care sunt in legatura directa cu ambasadele tarilor lor.

  3. Foarte bun articolul, poate ca ar fi utila si o reluare a interviului cu acest parlamentar pe subiectul profitului fabulos incasat de firma familiei sale pe seama cetatenilor romaniei pentru achitarea facturilor exorbitrante din energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.