DISTRIBUIȚI

Fotbaliștii de top nu au ca pasiuni doar mașinile de lux și hainele scumpe, ci mulți dintre ei încearcă să se relaxeze și în timp ce se joacă.

Iată care sunt cei mai cunoscuți fotbaliști pasionați de jocuri video:

  1. Neymar – Poate că în ultima vreme Neymar nu a mai rupt gura târgului prin evoluțiile avute în tricoul lui PSG, însă el este cel mai cunoscut fotbalist care adoră să se joace. Nu este doar o simplă pasiune, deoarece Neymar a dus totul la un nivel nou. El are și un canal pe Twitch, unde obișnuiește să facă streaming. Este foarte popular și are peste 1.7 milioane de urmăritori. Când vine vorba de jocurile preferate ale lui Neymar, lista este destul de mare. Printre cele mai frecvente titluri sunt CS:GO, Fortnite, Among US și Call of Duty. Dincolo de pasiunea pentru jocuri, Neymar rămâne unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Rămâne în istorie ca fiind fotbalistul pentru care s-a plătit cea mai mare sumă de transfer. FC Barcelona a primit 222 de milioane de euro de la PSG, însă în ultima perioadă brazilianul a fost mai mult accidentat și nu a mai impresionat cum o făcea în urmă cu câțiva ani.
  2. Harry Kane – Atacantul lui Tottenham este un mare împătimit al jocului Fortnite. Mai mult, el se joacă și cu doi dintre colegii săi din naționala Angliei, Harry Maguire și Dele Alli. Kane a dus și el pasiunea pentru gaming la un nivel superior și și-a cumpărat un sistem foarte bun, în așa fel încât să se poată juca fără să aibă lag sau alte probleme. Kane a dezvăluit într-un interviu acordat recent că încearcă să se joace mai puțin decât o făcea înainte, deoarece a devenit tată pentru a treia oară și încearcă să aibă mai mult timp pentru familie. În orice caz, evoluțiile sale din acest sezon sub așteptări, el reușind să marcheze doar 5 goluri pentru Tottenham în Premier League. Spre exemplu, în stagiunea precedentă a punctat de 23 de ori. Poate că Harry Kane a fost afectat și de discuțiile din vară, când și-a dorit să plece la Manchester City, dar britanicul nu mai este în acest moment favorit să câștige titlul de golgheter în Premier League, conform cotelor la pariuri. El este creditat cu șansa a patra (cota 21.00), fiind întrecut de Mohamed Salah (cota 1.28), Cristiano Ronaldo (cota 11.00) și Diogo Jota (cota 13.00).
  3. Diogo Jota – Fotbalistul lui FC Liverpool este foarte priceput la FIFA. S-a consacrat jucând FIFA 21 și e apreciat de foarte mulți împătimiți ai acestui joc. Este genul de jucător care i-ar putea învăța pe alții cele mai tari scheme din FIFA. Nu sunt doar laude lipsite de sens, deoarece Jota a terminat pe primul loc în lume în Weekend League și uneori participa la competiții profesioniste online, având propria echipă de esports. Pe lângă pasiunea pentru jocul FIFA, Jota este și un jucător bun în viața de zi cu zi. Evoluțiile sale din ultima perioadă sunt tot mai bune, iar Jota începe să justifice cele 45 de milioane de euro pe care Liverpool le-a plătit în 2020 pentru a-l achiziționa de la Wolverhapton.
  4. Zlatan Ibrahimovic – Este unul dintre cei mai controversați jucători din istoria recentă. Unii îl apreciază pentru golurile spectaculoase marcate și longevitatea sa, în timp ce alții îl critică pentru aroganță de care dă dovadă când face unele declarații. Cert este că Zlatan Ibrahimovic și-a câștigat locul în istoria fotbalului ca fiind unul dintre cei mai buni atacanți. Iar când nu joacă fotbal este și el un fan al jocurilor video, chiar dacă pe mulți s-ar putea să-i surprindă acest lucru. Astfel, Ibrahimovic preferă să se joace Fortnite, despre care a spus că îl relaxează. La cei 40 de ani ai săi, Ibrahimovic rămâne însă un atacant de top, care o ține pe AC Milan în cursa pentru locurile de Champions League sau chiar pentru titlu.
  5. Sergio Aguero – Jucătorul adus în vara anului trecut de FC Barcelona de la Manchester City a fost nevoit să se retragă recent din cauza problemelor de sănătate. Acum are mai mult timp de gaming, el fiind un streamer recunoscut de pe Twitch. A făcut numeroase streamuri în care le-a arătat fanilor că este priceput și când vine vorba de jocurile video. Printre preferatele sale sunt FIFA și Among Us. De altfel, la un moment dat, el a jucat online alături de starul lui PSG, Neymar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.