DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută Florentin Pandele a anunțat că în colonul soției  sale a fost găsită o sârmă de 3 cm. O săptămână mai târziu, în declarația Gabrielei Firea, sârma a crescut la 4 cm lungime, creștere care nu s-ar fi putut întâmpla în colonul său, ci, cel mai probabil, așa cum ne-a obișnuit, Firea minte pentru a fi căinată că o mână criminală a vrut să o ucidă. Firea a debitat de-a lungul vieții sale politice multe minciuni, cea mai mare fiind aceea că în perioada 2012-2014 au fost construiți în România de guvernul PSD cca 700 de Km de autostradă. Detalii în articolul Gabriela Firea, cea mai talentată dintre politicieni în a minți

„Eu nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee. Sunt în continuare foarte, foarte surprinsă de această situație. Medicii nu au explicație, noi nu avem explicație. Este un episod neelucidat din existența mea și nu știu dacă se va elucida vreodată. Poate că vom rămâne toată viața cu această întrebare, dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală. Nu știu ce pot să spun. În acest moment eu și familia mea și prietenii mei știm foarte bine că sunt un om precaut și nu aș fi în mâncat cu înghițituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. Posibil să fi fost redus la o mărime mai mică”, a spus Gabriela Firea, marți seară, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Cum foarte mulți oameni s-au declarat îngrijorați că la adresa Gabrielei Firea ar fi putut avea loc un atentat pus la cale de o mână criminală și cum Firea nu a menționat dacă a anunțat sau nu poliția, nu puteam rămâne indiferenți la subiectul delicat pe care ea însăși l-a lansat spre dezbatere și am investigat cum pot ajunge obiectele în colon. Mirarea ne-a fost imensă când am descoperit că de-a lungul vremii presa a relatat nenumărate cazuri în care chirurgii au fost nevoiți să scoată din corpul pacienților obiecte casnice, șuruburi, legume şi chiar şi sticle cu lichid. Vezi detalii în ziarul ADEVĂRUL.

Ziarul Jurnalul Național a publicat chiar și un top 10 ale celor mai bizare obiecte pe care chirurgii le-au extras din recturile sau colonurile pacienţilor: o cheie, cleşti pentru salată, un glonţ de calibru mare, un bocan cu unt de arahide, ciment întărit citește continuarea și vezi fotografiile AICI.

Monitorul de Suceava relatează că medicii suceveni scot cu succes din pacienți capete de păpuși, sticle și tuburi de spray.

Toți oamenii au supraviețuit fără probleme acestor intervenții de înlăturare din rect sau colon de obiecte de mari dimensiuni, sticle, ciment întărit, borcane așa că posibilitatea ca o mână criminală să fi atentat la viața lui Firea cu o sârmuliță pare zero. Cel mai probabil ajungerea sârmei în colon s-a făcut accidental. Așadar fanii doamnei să nu se sperie iar cei care-o disprețuiesc să nu răsufle ușurați. Duoamna nu a fost scoasă din joc.

Și medicul Vasi Rădulescu detaliază cum poate ajunge o sârmă în colon: „ 1. Prin plantare de către o mână criminală. Sunt două căi principale de acces în colon, pe la extremitățile tubului digestiv. Din păcate, mâna nu e suficient de lungă și nu se poate îndoi ca să ajungă în colon din cavitatea bucală. Rămâne o poartă de acces.” Citește continuarea la  https://www.facebook.com/vasi.radulescu/posts/2530574443671107

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.