Acasă Actualitate Mesajul Laurei Codruța Kovesi le dă fiori reci gulerelor albe din România:...

Mesajul Laurei Codruța Kovesi le dă fiori reci gulerelor albe din România: I’ll be back! Cu mai multă experiență

DISTRIBUIȚI
În septembrie 2020, Laura Codruța Kovesi împlinește 25 de ani de activitate în magistratură și conform legii ar putea să se pensioneze. Șicanele pe care PSD-ul i le-a făcut prin oamenii săi puși în posturi cheie Adina Florea și Tudorel Toader ar fi putut să împingă o persoana slabă să se pensioneze. Kovesi dând însă dovadă de o putere ieșită din comun a rămas în sistem iar efortul său a fost apreciat de țările europene care au vrut-o în fruntea Parchetului European.
„Sistemul de Justiție a fost supus unui asalt nu doar prin comentarii în spațiul public, ci și prin încercări repetate de modificare a legislației prin introducerea unor amendamente în legislație sau prin încercarea de a modifica Codurile și cred că este foarte important ca Justiția să reziste în continuare, să-și facă treaba într-un mod profesionist. Când va fi nevoie de experiența mea în România voi răspunde ‘prezent’. Ori de câte ori în Sistemul de Justiție din România va fi nevoie de experiența mea, voi răspunde cu promptitudine și cred că experiența pe care o voi acumula în noua mea funcție va fi extrem de utilă în România”, a declarat Laura Codruța Kovesi.
Oare ce fiori simt hoții de bani publici din România?

1 COMENTARIU

  1. Felicitari stimata doamna Laura Codruta Kovesi !De ani buni , acesata doamna este un exemplu pentru romanii de buna credinta.Am spus-o si ma repet , In Romania ar trebui sa existe in fiecare judet o doamna Laura Codru Kovesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.