Acasă Actualitate Fostul repetent și multiplu corigent Tăriceanu spune despre Kovesi că e mediocră...

Fostul repetent și multiplu corigent Tăriceanu spune despre Kovesi că e mediocră dar este taxat imediat: porc

DISTRIBUIȚI
Crezându-se deștept și uitând că toată cariera lui se datorează soțului mamei sale, fostul turnător la Securitate Dan Amedeo Lăzărescu, Tăriceanu, ajuns profesor universitar dintr-un corigent în liceu și repetent în facultate (vezi aici cum abia trecea clasa), vituperează la televizor:
„Doamna Kovesi îmi pare o persoană caracterizată de mediocritate profesională, de slugărnicie, de duplicitate și o persoană care a favorizat acțiunea forțelor oculte asupra Justiției și interferența lor în justiție. Este dacă vă aduceți aminte sancționată cu două decizii constituționale. Una pentru încălcarea principiului fundamental al separației puterilor în stat, iar a doua decizie a sancționat-o pentru faptul că nu a vrut să se prezinte la audierile în fața Parlamentului sfidând astfel instituția fundamentală, Legislativul. Este o lecție care ni se dă, în sensul prost de către UE, pentru că nouă ni s-a cerut permanent să fie selecții riguroase, profesionale care țin de calitate în Justiție, dar la audierile care au avut loc în Parlamentul European, Candidatul francez, domnul Bonner a ieșit cu mult peste doamna Kovesi și am avut și eu curiozitatea să citesc CV-ul domnului Bonner dar acum vedem ca nu contează profesionalismul, ci contează jocul politic”, a declarat Tăriceanu la Digi 24, omițând să ne spună câți ratați a numit el pe funcții publice de fiecare dată când a avut ocazia. Citește și Mesajul Laurei Codruța Kovesi le dă fiori reci gulerelor albe din România: I’ll be back! Cu mai multă experiență
Cristian Tudor Popescu a ripostat la același post TV:
„L-am auzit pe acest porc mistreț solemn al politicii românești, (avertizat de moderator asupra limbajului dur)  aproape că v-aș spune că plătesc eu amenda pentru că am înghițit destul, am auzit o frază colosală în această seară, aș descri-o ca fraza anului, sună așa: eu vin s-o cer de nevastă pe o fată de la tatăl ei. Și tatăl ei îmi spune, mă, băiatule, n-ar fi bine pentru că umblă vorba prin târg că e cam hoață, că e cam curvă, nu te sfătuiesc, la care eu i-as spune, mai meștere, eu când am venit la matale crezi că nu m-am interesat cum e fata matale? Adică ce-și imaginează, domnul în cauză, că cei de la UE nu știu de-a fir a păr cum e cu dosarele alea pe care i le-a inventat Secția Specială, sulurile alea de hârtie igienică, ce au fost inventate. Celelalte cauze care au fost infirmate, hotărârile rușinoase ale Curții Constituționale care vor rămâne pentru istorie, modul ticălos în care a fost dată afară, credeți că nu știu toate astea? Ba da, știu foarte bine, indiferent de faptul că amenință domnul, ‘să nu ziceți că nu v-am spus, eu cunoscutul, popularul, motocicleanul, răzgândeanul, eu din România vă spun!’. Oamenii ăia știu pe cine au ales și nu imaginea României ar fi afectată, pentru că Laura Codruța Koveși nu s-a dus acolo trimisă de România, cum nici Simona Halep nu se duce la Wimbeldon trimisă de România. S-a dus în nume propriu! Credeți că Uniunea Europeană nu verifică? Verifică, uite ca în cazul Rovanei Plumb, uite că verifică”, a explicat gazetarul.

2 COMENTARII

  1. Tinerea in functii politice sau publice a unui PLAVAN ca Tariceanu inseamna o adevarata catastrofa pentru poporul roman …..DACA NATIUNEA ROMANA SE MAI VREA SALVATA TREBUIE SA EXCLUDEM DIN VIATA PUBLICA NULITATILE SI GUNOAILE UMANE DE ACEST GEN

  2. Lăsînd la o parte comentariul despre mai mult sau mai puțin corecta proaspăt unsă LCK – bietul Tăricel e oricum deja un cadavru -politically speaking – e mort ,dar încă nu stie … Acum ,cand realizează și el cați oportuniști sadea (mai) are in partidulețul care incet ,incet incepe să aibă amplitudinea lui Adrian Copilul Minune, probabil iși dă seama in fine ce prostie a făcut plecand de langă dulăul mai mare -răutacios ,dar de la care mai picau dintre dinți ceva fărîmituri… -dintr-un spirit răzbelnic de frondă pe motiv de mandrie personală . Eeeei, dar mioriticii săi frați copartinici i-au pus-o intre timp exact ca-n baladă – pe la spate injunghiindu-l , că tot erau de meserie ,vezi nea Mele ! Păi cum ,șefu’, ne rupi de la sursă ?! Ia vezi-ți mata de treaba matale și fă-ți alt partiduleț ,că noi aici avem treabă ,nu joacă de-a politica ! Interesu’ țării cere sacrificii ,taică,nu ca matale, intorci dosu’ cand nu-ți convine ceva ! Hai , marș acasă , c-ai nevastă tanără ! PS: nasol, nu-i așa ? Ai crescut șerpi la sîn ,nene ! Nașpa rău !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.