Acasă Actualitate Muresan, si sarac, si patat cu uleiul Sunoil

Muresan, si sarac, si patat cu uleiul Sunoil

DISTRIBUIȚI

Toti taranistii sunt saraci lipiti pamantului. Cu cat au avut o functie mai inalta in stat, cu atat sunt mai saraci. Mandri de saracia si de cinstea lor, fruntasii PNTCD organizeaza conferinte de presa in care se lamenteaza. Din pacate pentru ei, sau mai bine spus pentru o parte a conducerii taraniste, inchisoarea pare mai aproape ca oricand, Politia si Parchetul luand la puricat afacerile derulate in timpul mandatului.

Dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani, Radu Sarbu declara, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Cluj, ca singura sa proprietate este un amarat de apartament din Bucuresti si ca nici macar masina nu are, ieri a fost randul lui Ioan Avram Muresan.

Ca si colegul sau de partid, Muresan a declarat ca in ultimii 10 ani nu a dobandit nici un bun imobiliar, nici o actiune si nu are nici o societate comerciala, iar toate proprietatile sale provin din mosteniri de la bunicii si strabunicii lui. Muresan nu a precizat cati bunici a avut si nici ce sume de bani a primit de la acestia, dar, judecand dupa nivelul de trai al ministrului, numarul acestora a fost, cu siguranta, foarte mare, iar mostenirile au totalizat, pesemne, cateva milioane de dolari.

Eterna poezie cu prigoana politica a fost reluata, Ioan Muresan precizand ca in cazul Sunoil este vorba despre -o prigoana politica-. Fostul ministru al agriculturii a afirmat ca nu are -nici o firma implicata in aceasta afacere-. Dorind sa fie simpatic, fostul ministru al agriculturii a declarat: -Nu am adus ulei acasa-.

Totodata, Muresan a aratat ca, in ziua in care presedintele Iliescu a declarat ca a sesizat Parchetul Generul, el a sunat in cateva randuri la comisia de la Presedintie, iar cei cu care a vorbit au precizat ca -lucrarea nu este incheiata, ca nu s-a inaintat nici un dosar si ca nu s-a luat nici o decizie-. Vicepresedintele taranist a afirmat ca in realitate -nu exista nici o comisie- si ca exista -doar vointa lui Iliescu, care nu-si poate uita pornirile impotriva PNTCD din anii 1990-. Muresan a spus ca presedintele Iliescu nu a analizat nici un dosar si a luat decizia de trimitere la Parchetul General doar prin consultarea unor persoane.

Dorind sa dea mai multa tarie spuselor sale, Ioan Muresan a anuntat ca va face public un dosar cuprinzand toate proprietatile sale si a spus ca ar vrea ca liderii partidului de guvernamant sa precizeze ce au mostenit din perioada de dinainte de regimul comunist.

Tinand degetele incrucisate, in semn de -doamne* fereste-, electronistul-agricultor a declarat ca ar trebui cuantificate toate averile, respectiv terenurile, casele si societatile obtinute pe cai ilicite si confiscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.