Acasă Actualitate Nelu Tătaru anunță că pentru copiii ai căror părinți refuză vaccinarea va...

Nelu Tătaru anunță că pentru copiii ai căror părinți refuză vaccinarea va fi numit un tutore

DISTRIBUIȚI

Fostul Ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat în cadrul emisiunii „Breaking Fake News” de la TVR că Legea Vaccinării Obligatorii s-a întors în comisiile Parlamentului, unde se discută mai multe variante.

Conform acestuia, una dintre variante presupune decăderea părinților din drepturi dacă aceștia refuză să-și vaccineze copilul. Nelu Tătaru este Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

„În măsura în care va rămâne obligativitatea, în lege vor apărea și anumite contravenții. Dar în acest moment se discută și despre contravenții la nivelul consilierii, dacă părinții nu acceptă acea consiliere. În acest moment discutăm cu specialiștii de la sănătate publică despre contextul vaccinării acestui copil, care este partea din lege care ar trebui să găsească un tutore din sistemul juridic care să poată accepta acest vaccin.”

Tătaru a confirmat că părintele va fi decăzut din drepturi iar copilul va fi preluat de altcineva.

9 COMENTARII

 1. Ce sa-i faci? L-a mancat limba si n-a stiut ce sa faca cu ea! Asa ca, a deschis gura! A iesit porumbelul! A intrat… tot frigiderul!

  PS. Din categoria: Nu suntem destui tampiti pe Pamant….. Unul in plus nu strica….

 2. Aceasta bestie trebuie sa dispară imediat din orice funcție, nu este demn nici sa vorbească în fața poporului, nicidecum să facă legi atât de mizerabile. In primul rand trebuie anchetat pentru contractele dubioase pe care le-a făcut când era ministru, nu să hotărască el pt copiii noștri. Hoții, ticăloșii, trădătorii, criminalii, care conduc poporul ,sunt cea mai periculoasă pandemie și trebuie să dispară de pe scena politică.

 3. Statul asta si mascotele din el (dirijate si comandate de mult de straini) nu a putut el sa oblige oamenii sa stea in case si cu mastile pe figura. Si niciodata nu va putea sa oblige un om ca sa faca un vaccin (care este netestat suficient si nesigur si care ar putea sa distruga organismul omului)

 4. Este un interviu care ne dezvaluie ce model comportamental este promovat de care PNL in functiile de decizie din aceasta tara cu binecuvantarea presedintelui Romaniei. Ce concluzie sa tragi dupa o asemenea emisune, ca Nelu Tataru, medic specialist de profesie, fost ministru al sanatatii si actual presedinte de comisie pe sanatate in Parlament este incapabil sa formuleze un raspuns profesional, ca un om politic sau ca un barbat pe care sa si-l asume si mai ales sa explice interocutorilor ce solutii propune el atat sa specialist pe baza expertizei profesionale de medic.
  Are totusi o calitate, in plina pandemie a contribuit la sustinerea intereselor financiare ale angajatilor din Ministerul Sanatatii si afilialeor aferente din teritorii DSP-uri pe care i a rasplatit pentru incompetenta profesionala cu lefuri de nababi, iar pe specialistii implicati efectiv in campaniile de vaccinare in randul populatiei de-a lungul anilor, respectiv asistenta medicala primara i-a tratat in cel mai degradant mod cu putinta incarcandu-le activitatea cu solicitari abracadante din punct de vedere al birocratiei.
  Deci cum sa nu-l promoveze PNL -ul pe acest personaj pentru calitatile de mai sus mentionate
  pe acest NELU TATARU !!!?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.