Acasă Actualitate O expertă contabilă a pierdut un concurs deși a obținut primul loc,...

O expertă contabilă a pierdut un concurs deși a obținut primul loc, pentru finul fără experiență al ministrului Mediului. Salariul e 2000 de Euro

DISTRIBUIȚI

Finul lui Costel Alexe, ministrul Mediului a fost pus expert la ANCOM pe 2.000 de euro pe lună, fără să fi profesat vreodată Sorin Afloarei, consilierul parlamentar și finul lui Costel Alexe, ministrul Mediul în guvernul PNL, a devenit peste noapte expert economic, la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), deși n-a profesat niciodată, dezvăluie Reporter de Iași.

La proba scrisă, primul loc a fost ocupat de o expertă contabilă care obținuse aproape punctajul maxim, însă ierarhia a fost inversată după proba de interviu. Persoanele care au candidat pentru funcție împreună cu Afloarei acuză comisia că a fost părtinitoare fățiș. Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, e cunoscut că a împărțit funcții pentru consilierele sale, fetele a doi senatori PNL și PSD
Citește integral pe reporteris.ro.

5 COMENTARII

  1. Si ce vă miră? Ăstia de la PNL nu sunt tot Români? Mai țineți minte angajarile ilegale de la Transelectrica? Credeți că s-a intamplat ceva? Nu , pentru că si ăstia care sunt acum sunt acelasi aluat. O alta Marie cu aceeași palarie.

  2. Stirea a ajuns si pe biroul lui Orban??Daca una a promis in campania electorala si alta se intampla in viata PNL isi v a canta prohodul!!!Grindeanu nu este obligat sa accepte profesionisti ??Grndeaanu este un hoit care incalca Legea dar compromite si renumele PNL.Si finul lui .. este om deci poate incepe activitatea de la matura si faras sau de la ce stie mai bine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.