Acasă Actualitate O nouă acuzație pe numele britanicului Andrew Tate, arestat la domiciliu în...

O nouă acuzație pe numele britanicului Andrew Tate, arestat la domiciliu în România

DISTRIBUIȚI

A apărut o nouă acuzație pe numele lui Andrew Tate. O femeie din Marea Britanie susține că individul ar fi sufocat-o și violat-o, în anul 2014. Mărturia a apărut astăzi, 7 iunie 2023, în presa străină.

Potrivit informațiilor, întreaga situație s-a desfășurat în casa lui Andrew Tate. Tânăra de 30 de ani susține că în timpul activității intime a început să fie sufocată de britanic. Apoi, și-a pierdut conștiența. Când tânăra și-a revenit, a realizat că bărbatul o siluia.

„Iniţial, a fost foarte amabil şi fermecător şi am ajuns să merg acasă cu el. În timp ce făceam sex, el a început să mă sugrume şi m-a sufocat atât de tare, încât mi-am pierdut conştienţa. Am crezut că o să mor. Când m-am trezit, el continua să mă violeze. Este greu să povestesc asta, pentru că este atât de tulburător, dar aşa a fost”, a susținut reclamanta.

În timpul unei a doua întâlniri, Tate ar fi lăsat-o inconștientă în timp ce făceau sex la ea acasă. Femeia recunoaște că nu s-a plâns lui Tate sau poliției la momentul respectiv pentruc că „Nu am văzut-o ca pe ceva cu adevărat rău, până de curând, când sunt un pic mai în vârstă și mai sensibilă și înțeleg consimțământul și cum funcționează lucrurile. Eram îngrijorată că poate voi fi învinovățită. Dar atitudinile s-au schimbat și oamenii sunt mai educați în legătură cu ceea ce se consideră agresiune sexuală.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.