Acasă Actualitate O nouă minciună a Gabrielei Firea: a promis că va construi 20...

O nouă minciună a Gabrielei Firea: a promis că va construi 20 de grădinițe dar nu a făcut nici măcar una

DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a cerut Ministerului Educaţiei Naţionale o centralizare a grădiniţelor de stat construite din 2016 până în 2019, în Bucureşti, pe fiecare sector în parte. Liberalul spune că Gabriela Firea a promis că va construi 20 de grădiniţe în mandatul său.  În răspunsul primit de la Ministerul Educaţiei Naţionale, se precizează că, în perioada 2016-2019, nicio grădiniţă publică de stat nu a fost dată în folosinţă, în niciunul din sectoarele Capitalei.
Deputatul Ovidiu Raeţchi a cerut informaţiile în condiţiile în care, potrivit datelor publicate, la începutul lui 2019, de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, în Bucureşti sunt 124 de grădiniţe de stat. „În programul de guvernare locală, doamna primar Gabriela Firea şi-a asumat construirea a 20 de grădinițe cu program prelungit, cu o capacitate totală de 2.500 de locuri”, a scris Raeţchi în interpelare.
Raețchi ar dori să știe „câte grădinițe se puteau face dintr-un concert al Gabrielei Firea? Sau dintr-o acțiune gen „Să ne luptăm cu Balena Albastră”?
Două grădinițe pe concert? Jumatate de grădiniță? Puteam să avem azi 10 grădinițe noi în Capitală dacă renunțam, de pildă, la un sfert din țopăielile din fața Universității, urmărite de 10 trecători rebegiți și care nu lăsau profesorii să-și desfășoare cursurile?”, susține Raețchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.