DISTRIBUIȚI

În decembrie 2018, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a scris pe procesul-verbal al ședinței despre stafilococul auriu: „declar că o bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală”. Un an mai târziu, același isteric viceprimar i-a spus consilierei USR că-i e scârbă de ea că e cu burta la gură. Ana Ciceală este consiliera USR care a care a obținut în instanță desființarea companiilor căpușă ale Gabrielei Firea.

Astăzi a fost circ în ședința CGMB. Totul a pornit de la un proiect privind acordarea titlurilor de cetățeni de onoare mai multor medici din Capitală, printre care directorul Narcis Copcă de la Sfânta Maria. După un schimb dur de replici, Ana Ciceală consilier general USR a fost numită „criminală” de către viceprimarul Bădulescu. Mârlanul i-a arătat și degetul mijlociu.
Proiectul care prevede acordarea titlurilor de cetățeni de onoare mai multor medici din București a trectut de votul CGMB, miercuri, însă a creat dispute în cadrul ședinței.
Ana Ciceală de la USR a precizat că directorii care nu și-au depus rapoartele de activitate nu merită acest titlu, iar sistemul de sănătate nu este unul care arată foarte bine.

Gabriela Firea a declarat însă că se înclină în fața medicilor din Capitală, printre care Narcis Copcă, directorul de la Spitalul Sfânta Maria.

O intervenție a avut și viceprimarul Aurelian Bădulescu, care i-a transmis Anei Ciceală că nu mai are dreptul să intervină și i-a arătat din nou degetul mijlociu: „Voi sunteţi nimeni şi noi vorbim despre oameni aici. Să-ţi fie ruşine USR. Să-ţi fie ruşine doamna Ciceală şi mai nou mamă. Ruşine Ana Ciceală! Tu nu ai dreptul să mai vorbeşti. Taci din gură! Să îţi fie ruşine. Plecăm din sală. Stăm şi o ascultăm pe criminala asta? Du-te bă de aici şi lasă-ne în pace! Taci din gură! Nu îţi ajunge? Ăştia sunteţi mă, viitorul acestei ţări?”.

Medicii care au primit titlul de cetățeni de onoare sunt:

Conf. dr. Monica Desire Dragomir (Institutul Oncologic prof. dr. Alexandru Trestioreanu), prof. dr. Ioana Marina Grinţescu (Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti), prof. dr. Mihai Berteanu (Spitalul Universitar de Urgenţă Elias), dr. Cătălin Cîrstoveanu (Spitalul Marie Curie), prof. dr. Narcis Copcă (Spitalul Sf. Maria), conf. dr. Dan Cristian Gheorghe (Spitalul Marie Curie), prof. dr Vlad Anton Iliescu (Institutul de boli cardiovasculare C.C. Iliescu), prof. dr. Irinel Popescu (Institutul Clinic Fundeni), prof. dr. Cristian Ioan Stoica (Spitalul Clinic Foişor), dr. Igor Tudorache (şeful Programului de transplant pulmonar şi cardio-pulmonar în Departamentul de chirurgie cardiacă, toracică şi vasculară a Universităţii de Medicină din Hanovra – Germania.

Un alt proiect votat miercuri prevede acordarea acestui titlu artistului Tudor Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.