Acasă Actualitate O noua tentativa de jaf armat la casa de schimb valutar -Mane-

O noua tentativa de jaf armat la casa de schimb valutar -Mane-

DISTRIBUIȚI

Viata cetatenilor Capitalei devine, pe zi ce trece, mai periculoasa, si asta sub ochii nepasatori ai sefilor Politiei. Capii MI-ului au devenit incapabili sa mai vada ceea ce se intimlpa in strada, privirile fiindu-le obturate de zidurile groase ale vilelor pe care si le-au construit din modestele solde de bugetari. Asa se face ca, la mai putin de 36 de ore de la comiterea dublului asasinat de duminica, atunci cind casierul si paznicul unei case de schimb din plin centrul Capitalei au fost omoriti de doi necunoscuti, o alta casa de schimb a fost la un pas de a fi jefuita. Tentaiva de jaf a avut loc in centrul Capitalei, ziua in amiaza mare, fara ca politistii sa intervina.


Ieri, in jurul orei 14.00, doua persoane au intrat in casa de schimb valutar -Mane-, situata pe Soseaua Iancului nr.1. Unul dintre necunoscuti, care are in jur de 20 de ani, a amenintat-o pe casiera cu un pistol, spunindu-i sa ii dea banii.

Norocul casierei a fost ca a apucat sa apese pe butonul conectat la sistemul de alarma si ca tilharii, care si-au dat seama ca femeia a chemat ajutoare, nu au folosit armele, preferind sa fuga. Cum in zona nu se afla nici un echipaj de politie, tilharii au fugit mult si bine, fara ca cineva sa-i deranjeze.

Daca duminica politia afirma ca vina pentru comiterea jafului de la casa de schimb -Le petit Bijou- apartine, intr-o oarecare masura si celor doi angajati care nu erau atenti, jucind sah, ieri politia nu a mai avut nimic de comentat. Lipsa comentariilor nu a insemnat ca jefuitorii au fost prinsi, ci doar ca, de aceasta data, nu se mai poate sustine ca -mortul e vinovat-.

Conform logicii Politiei, cetatenii sunt vinovati daca, Doamne fereste, sunt jefuiti, violati sau omoriti, pentru ca nu au fost atenti si in concluzie si-au meritat soarta. Nu ar fi de mirare, ca peste un anumit timp, sa se ajunga chiar sa-i aparam noi pe politisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.