Home Actualitate Oficial: poliția israeliană a intervenit la eliberarea micii ostatice din Chiajna

Oficial: poliția israeliană a intervenit la eliberarea micii ostatice din Chiajna

DISTRIBUIŢI

În timpul evenimentului care a avut loc recent în judeţul Ilfov, unde un bărbat s-a baricadat în locuinţa împreună cu copilul său sub ameninţarea buteliilor cu gaz, şi în urma unei solicitări din partea Poliţiei Române, a fost deschisă, în Israel, o cameră de comandă a echipei de negociere a poliţiei israeliene, care a inclus profesionişti psihologi şi interpreţi.

Prin intermediul unui reprezentant al poliţiei israeliene, prezent la faţa locului, s-a stabilit comunicarea între echipa de negociere română aflată în teren şi poliţia israeliană, care a analizat datele şi a transmis recomandări de acţiune echipei de negociere române.

„Felicităm Poliţia Română pentru succesul înregistrat în salvarea de vieţi omeneşti, în frunte cu comisarul care a fost prezent la faţa locului şi a gestionat evenimentul umăr la umăr cu echipa de negociere, cu răbdare, timp de peste 20 de ore. Subliniem faptul că relaţia dintre forţele de poliţie din Statul Israel şi din România funcţionează în mod optim, cele două instituţii se bucură de o cooperare fructuoasă şi desfăşoară în comun activităţi de învăţare şi instruire”, a declarat Alina Vlad, ofţer de presă la Ambasada Statului Israel la București.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.