Acasă Actualitate Parada si mitingul BNS au blocat Capitala

Parada si mitingul BNS au blocat Capitala

DISTRIBUIȚI

Pregatirile pentru parada organizata cu ocazia Zilei Nationale si mitingul sindicalistilor de la BNS au aruncat intr-un haos total circulatia din centrul Capitalei. Aventura soferilor si a celor care au fost nevoiti sa calatoreaca cu RATB a inceput in jurul orei 9.00, atunci cand Politia Rutiera a blocat circulatia in zona Arcului de Triumf. Traficul a fost deviat prin cartierul Baneasa si pe bulevardul Ion Mihalache. Circulatia a fost inchisa intre Piata Charles de Gaulle si Piata Presei Libere, pe principala artera de acces spre Aeroportul Otopeni si spre DN 1, precum si pe celelalte strazi catre Arcul de Triumf.

Blocarea totala a zonei Arcul de Triumf a fost aprobata de catre Primaria Capitalei, pentru organizarea unor repetitii, pe 24 si 29 noiembrie. La repetitiile organizate ieri au participat noua detasamente, formate din 400 de militari din MApN, MI si SRI, impartiti in trei blocuri compacte, care au defilat pe sub Arcul de Triumf. Pe timpul repetitiilor, mai multe elicoptere au survolat zona.

Pentru ca haosul sa fie complet, o data cu repetitiile organizate de MApN, grupurile de sindicalisti ai BNS se indreptau spre Piata Revolutiei din Bucuresti. Mitingul BNS a condus la blocarea zonelor din Piata Revolutiei, bulevardul Magheru, Piata Romana, bulevardul Ana Ipatescu si Piata Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.