DISTRIBUIȚI

Bomba a fost montată sub scaunul șoferului susțin surse judiciare, anchetatorii găsind praf de pușcă pe bancheta din spate. Dispozitivul exploziv ar fi fost controlat de la distanță printr-o telecomandă. În urma exploziei, balamalele scaunului au fost smulse.

În temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineața zilei de 29.05.2021.

Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin.

1 COMENTARIU

  1. UNDE – S CÂINII DE PAZĂ ???. AFECTAT BUGETUL PRIN MOARTEA PATRONULUI . SUBSECVENT SALARII ȘI PENSII SPECIALE NU SE VOR PUTEA PLĂTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.