DISTRIBUIȚI

Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, a condus mașina pe DN 39, sub influența stupefiantelor, și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o altă tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Vlad Pascu e fiul unor oameni de afaceri în domeniul imobiliarelor:  Mihai Pascu și Miruna Pascu.

Părinții tânărului care s-a suit la volan drogat și fără permis și a ucis două persoane la Vama Veche au avut în trecut legături cu lumea interlopă la cel mai înalt nivel.

„În aprilie 2003, partea vătămată Voiculescu Radu Gheorghe a împrumutat de la martorii Mihail Pascu Claudiu şi Pascu Miruna suma de de 75.000 USD cu dobânda de 6% pe lună încheind în acest sens contractul de vânzare-cumpărare” se arată în motivarea în urma căreia judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins recursul lui Sile Cămătaru împotriva condamnării la 11 ani de închisoare.

În document se arată că partea vătămată a apelat la Silviu Dudiță, zis Fluturică pentru a achita împrumutul către părinții criminalului din Vama Veche. Locotenentul lui Sile Cămătaru a împrumutat partea vătămată la o dobândă mai mică decât familia Pascu. Fluturică a preluat datoria cu o dobândă de lunară de numai 4%. Citește pe larg AICI.

1 COMENTARIU

  1. MERMELEALA CU DROGURILE IN ROMANIA A DEBUTAT DUPA INFIINTAREA Agentiei Nationale Antigrog ANA sub CONDUCEREA LUI ABRAHAM HAM, HAM care isi arogase IN MOD ABUZIV atributii operative ca sa EDITAT Din pacate acest Abraham CU PENSIE SPECIALA ,CU GRADE CERSITE APARA IN CONTINUARE HOTI, BANDITI, MAFIOTI , ETC . ROMANIA TARA PE CALE DE DISPARITIE………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.