Home Actualitate Tatăl drogatului ucigaș a proferat amenințări cu moartea

Tatăl drogatului ucigaș a proferat amenințări cu moartea

DISTRIBUIŢI

La câteva zile de la uciderea a doi tineri la 2 Mai de drogatul Vlad Pascu, Monica Tatoiu a făcut declarații incredibile despre familia tânărului. Femeia de afaceri susține că tatăl băiatului ar fi amenințat-o cu moartea în trecut, ba mai mult, între cei doi a existat un proces dificil care s-a finalizat după mulți ani de „lupte”.

Potrivit acesteia, tatăl băiatului a făcut, de-a lungul timpului, mai multe ilegalități și cel mai probabil copilul său i-a preluat din comportament.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci.

Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care, ulterior, în 2017, a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul.

Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni, la România TV.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.